Yaş küçültme işlemi için avukat tutmak istiyorum fakat ücreti nedir bilmiyorum.Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.Sormaya gitsem ona da para istiyorlar :ok
Printable View
Yaş küçültme işlemi için avukat tutmak istiyorum fakat ücreti nedir bilmiyorum.Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.Sormaya gitsem ona da para istiyorlar :ok
Yaklaşık bir milyon dolar civarıdır fiş istemezseniz dokuz yüz bin dolara hal olur.
Merhaba, yeni bir üyeniz olarak öncelikle forum yöneticilerine, değerli hukukçu arkadaşlara ve tüm forum üyelerine sevgi ve selamlarımı iletmek isterim.Sözü uzatmadan kendi davamla alakalı merak ettiğim bir kaç sorumu sizlerle paylaşmak isterim.Davacı sıfatıyla katıldığım ağır ceza mahkemesinin gerekçeli kararı geçen cuma günü bana tebliğ edildi ve 7 gün temyiz sürem olduğu kayda geçmiş.Kişisel sebeplerden ötürü sonuca itiraz etmeyeceğim lakin davalı tarafın tanıkları dava konusuyla ve benim davalı tarafa isnat ettiğim suçlamayla hiç alakası olmayan ve tamamen beni karalamaya yönelik iftiralarda bulunmuşlardır.Bunları söylerkende kendileri değil başkalarından duymuş olduklarını belirtmişlerdir.Bu beyanların yalan olduğunu kendileri dahil herkes biliyor lakin bunların mahkeme tutanaklarına işlemesinin benim açımdan bir dejavantajı var mıdır ?.İkinci sorum ise; "Bu dosya için yapılan yargılama giderlerinin kamu üzerinde bırakılmasına karar verildi" cümlesi tüm ücretlerin devlet tarafından ödenmesi anlamına mı geliyor ?.Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler...
Sizin için bir dezavantajı yoktur mahkeme masrafları devlet üzerinde bırakılmış ücret başka bir şeydir mesela avukat ücretine hükmedilmişse kimin üzerine bırakılmışsa o ödemek zorundadır.
Merhaba Engin bey, herhangi bir ücretten bahsedilmemiş tutanakta sadece "yargılama giderlerinin kamu üzerinde bırakılmasına" ibaresi vardı.Temyiz sürem bu cuma bittiğinden, cebimden ileride herhangi bir para çıkacak mı diye sormak istemiştim ki cevabınızda zaten bu masrafların devlet üzerine bırakıldığını söylemişssiniz tekrardan teşekkür ederim, saygılar...
Adli tatilde temyiz süresi bitmez.