2002 senesinde bir münakaşa sonucunda.....
2002 senesinde bir münakaşa sonucunda karşı tarafla karşılıklı yumruklaştık yumruklaşma sırasında karşı tarafın burun kemiğinde lineğer kemiği kırılmış ve 10 günlük rapor almış.5237 sayılı tck nın 87/3 maddesinden yargılanıyorum.nasıl bir ceza alırım para ya çewrilir mi?
NOT:SABIKAM YOK
Sulh mahkemesinde kavga sonucu dava açtım
2006 yılı eylül ayında ortağı olduğum şirketin diğer ortağının boşanmakta olduğu eşi evime gelerek evimize zorla ve elinde bir sopayla girerek darp olayı gerçekleşti. Kavga karakolda bitti verdiği ifadesinde benim eşiyle tatile gittiğimi iddia ederek telefon numarası vererek iddialarda bulundu. bana göndermiş molduğu ölüm tehdidi içeren mesajları ben karakolda polislere verdim. Sulh mahkemesinde kendisine dava açıldı. mahkeme tarihini bekliyorum. sormak istediğim şudur dava darp , hakaret sebebiyle açıldı. evimize zorla girdiğini mahkemede söyleyeceğim bu da bir suş unsuru oluştururmu. Bana yaptığı iddiaların tamamı asılsız ve bunu ispatlayabilirim böyle bir davadan sonra yeni tehditler almak istemiyorum. karşı tarafın herhangi bir suç kaydı yok. böyle bir dava sizce nasıl sonuçlanır.