Aracımı borca sattı devrini vermedim ne paramı aldım ne araç yok
Ben aracımı bundan 10 gün önce senet ve protokol ile sattım 2bin tl 3 gün sonra verecekti bekledim 3 gün sonra aradım vermedi oyaladı 2 gün daha bekledim aradım baştan savma cevaplar ile yine oyalamaya çalıştı aracı sattığımız yere evine gittim evde ne araç vardı nede evde kimse komşularına sordum azılı bir dolandırıcı olduğunu söyledir.hemen adamı aradım aracı geri vereceğini masraf ettiğini söyledi para istedi bende kabul etmedim ertesi gün karakola gittim karakol sattığım şahsın hergün bu nedenle 2-3 kişinin aynı şikayetle geldiğini söyledi ver savcılığa gidin dediler bende savcılığa başvuruda bulundum karşılığında emniyet müdürlüğüne yazı yazdılar soruşturulsun aracı olunsun diye bir şey yapmadılar ama adam 3 ay içinde 147 kişiyi dolandırmış adliyede söylediler ve hiç bir şey yapılmamış daha sonra sattığım kişiyi aradım para vereceğimi ne kadar istediğini sordum 500 tlye anlaştık arabayı getirecekti şimdi aracıda daha getirmiyor telefonları açmıyor araç benim üzerime devrini noterde,vermedim.Lütfen bana bir yol gösterin saygılarımla.
Cevap: Aracımı borca sattı devrini vermedim ne paramı aldım ne araç yok
Cevap verecek kimse yokmu acaba?