Aylardır askere gidemiyorum
Biraz ilginç bir durum olsada bilgilerinizden yararlanmak istiyor ve acil yardımınızı rica ediyorum.
2013 yılının ekim ayında askere gitmek için tecilimi bozdurdum.bana 2014 yılının şubat ayında gideceğim söylendi.sağlık raporum tam bir şekilde bekliyordum.fakat e devletin sayfasına girdiğimde sonuc bulunamadı yazıyordu ki ardından bir sonraki celp dönemine kaldıgım anlaşıldı.buna güvenerek işten çıkmıştım.ve ankaradaki askeri şubeye gidip bir dilekce yazdım bakanlıga askere alınmak istediğime dair şubatta gidemedğimi belirttim. fazla zaman geçmeden cevap geldi( Mayıs ayında kesin askere alınacağım yazıyordu ve altındada albayın imzası vardı) bu gün yarın açıklanacak.ama sayfada yine sonuç bulunamadı yazıyor. bu seferde alınmazsam nasıl bir yol izleyebilirim..ciddi anlamda bu konuda dava açmayı düşünüyorum veyahut bir şikayet dilekcesi düşünüyorum şayet gidemezsem. çünkü burada bir haksızlık yapıldıgını ve sonuna kadar haklı oldugumu dusunuyorum..beklentim daha fazla zaman kaybetmeden gitmek.. bunun için nasıl bir yol izleyebilirim Nasıl bu hakkımı arayabilirim Bana yardımcı olursanız çok memnun olurum..engin bilgilerinize dayanarak cevap bekliyorum saygılar..
Cevap: Aylardır askere gidemiyorum
Cevabi yazıyla askerlik şubesinin kapısını aşındır askerlikte mantık yoktur gitmeden öğrendiğin ilk şey bu olsun.