arkadşlar 20.asliye ceza mahkemesi 2014/54 nedir yardımcı olurmusnuz beni neden çağırmışlar lütfen yardım edin özellıkle 2014/54 nedir arkadaşım şikayettçi değilim dedi ama ne cıkar neoluyor bılmıyorum yardımcı olurmusnuz bana
Printable View
arkadşlar 20.asliye ceza mahkemesi 2014/54 nedir yardımcı olurmusnuz beni neden çağırmışlar lütfen yardım edin özellıkle 2014/54 nedir arkadaşım şikayettçi değilim dedi ama ne cıkar neoluyor bılmıyorum yardımcı olurmusnuz bana
20 Asliye Ceza Mahkemesinin 2014 yılının 54 esas sayılı dosyasıdır. İçeriğini öğrenmek istiyorsan adliyeye uğrayıp 20 Asliye Ceza Mahkemesi kalemine gidip dosya hakkında bilgi alabilirsin. Biz buradan göremeyiz :)
peki karşı taraf şikayettçi değil ama beni neden çağırdılar anlamadım karşı taraf şikayettçi olmadığı halde bir sorun çıkarmı
karşı taraf şikayettçi değil ama beni neden çağırdılar anlamadım karşı taraf şikayettçi olmadığı halde bir sorun çıkarmı askerden olan şuç sıvıl hayatta karşıma cıktı ama karşı taraf şikayettcı degılım dedı mahkemede burda bır sorun cıkarmı abiler 20.asliye ceza mahkemesi yazıyor burası nerdedir istanbul avrupa yakasında fatihte otruyorum
Gelen tebligatta taraf sıfatınız yazar sanık yazıyorsa hakkınızda kamu davası açılmış demektir şikayetle düşen bir dava olmayabilir çağırıyorlarsa gidecekseniz. İstanbul 20 Asliye Ceza mahkemesi yazıyorsa çağlayandaki adliyedir İstanbul Anadolu 20 Asliye ceza mahkemesi yazıyorsa kartaldaki adliyedir.
peki ceza fılan olurmu abi arkadas şıkayettcı degıl
- - - Updated - - -
sanık yazıyor pekı ne yapacaklar ne olacak ne yapmam gerekır lutfen yardımcı olun
Yüzde doksan müebbet hapis verecekler malesef yapacak bir şey yok oturup son duanı edecen.
abi ciddimisiniz ya
Suçun niteliğini bilemiyoruz ki. Meslektaşım Engin Beyin dediği gibi size isnat edilen suç belki şikayete bağlı değildir, mahkemece resen kavuşturulacak suçlardan olabilir. Ne yapmanız gerekir, bana kalırsa bir avukat görsün sizin dosyayı.
abiler hakkımda kamu davası acılmış gelen kagıtta sanık yazıyor ama karşı taraf şikayettçi değil ne olcak ne yapmam gerekir ne diycekler bana
- - - Updated - - -
başkasına ait banka veya kredi kartınınn izinsiz kulanılması suretıyle yarar saglama şucu
- - - Updated - - -
ama ilk defa olan bir şuç para cezası olmaz mı::?
- - - Updated - - -
abiler cevap beklıyorum yardım edin