Cevap: Beyaz Şapkalı Hacker..
mrb bırsey sormak ıstıyorum.laptopum cok yavaslamıstı kendı cabalarımla evde wındowsu kaldırıp tekrar kurdum boylelıkle bır nevı format attım arkadasımdam aldıgım bır wın7 all ın one seklınde bır cd ıle.
aradan bırkac gun gectıkten sonra yıne eskı halıne dondu.
dıyecegım o kı benım evde attıgım format ıle bılgısayarcının attıg format farklı mıdır?
sogutucu kullanmadım bugune kadar sogutucunun performansa etkısı cok olur mu
atılan format farklı degildir senın attıgınla bilgisayarcının attıgı aynıdır lakin iş format atmakta degil format attıkdan sonra sistemin driverlerini yüklemektir onuda çeşitli programlar indirerek tüm driver güncellemelerini yapabilirsiniz eger CD yok ise şuan gerek ise Driver scanner önerebilirim.
Alıntı:
xsucre rumuzlu üyeden alıntı
mrb bırsey sormak ıstıyorum.laptopum cok yavaslamıstı kendı cabalarımla evde wındowsu kaldırıp tekrar kurdum boylelıkle bır nevı format attım arkadasımdam aldıgım bır wın7 all ın one seklınde bır cd ıle.
aradan bırkac gun gectıkten sonra yıne eskı halıne dondu.
dıyecegım o kı benım evde attıgım format ıle bılgısayarcının attıg format farklı mıdır?
sogutucu kullanmadım bugune kadar sogutucunun performansa etkısı cok olur mu
Laptopunuzun orijinal CD lerini kullanmalısınız. Bahsettiğiniz türdeki CD lerin birçoğunda trojanlar (bilgisayarınızı ele geçirmeye yönelik yazılımlar) vardır.
Cihazınızın soğutma sistemindeki sorunlar (ki bir süre kullanımdan sonra soğutma sistemi toz ile dolabilir) sisteminizin yavaşlamasına ve kilitlenmesine sebep olabilir. Bunu gidermek için bir teknisyene götürüp temizlenmesini isteyebilirsiniz.
En önemli konu da burası bir hukuk forumu, dolayısı ile tenkik sorunlar bu forumun konusu olmadığından sorunuz ve benim cevabım "konu dışı" kaldı. Bu yüzden yöneticiler bu mesajları silebilir.