Silahlı tehdit nedeniyle gelen iddianame
Merhabalar eski ev sahibi ile çıkan bir tartışma sonucu evime gelen iddianame benim daha önce hiç mahkemem olmadı ne yapmam gerekiyor bana bilgi verirseniz çok sevinirim.
İDDİANAME
SUÇ: Silahla Tehdit
SEVK MADDESİ: Tck 106/2.a, 53/1
Soruşturma Evrakı İncelendi
Yukarıdaki açık kimliği yazılı şikayetçi şüphelilerin eski ev arkadaşı oldukları ve aralarında depozito meselesi yüzünden husumet bulunduğu olay tarihinde her iki şahsın bu konuda çıkan bir tartışma sonucunda birbirlerini ele geçirilemeyen ekmek ve meyve bıçaklarıyla ev içinde tehdit ettikleri tüm soruşturma evrakı kapsamından anlaşılmakla;
Şüphelilerin yargılanarak eylemlerine uyan yukarıda belirtilen sevk maddeleri gereğince cezalandırılmalarına haklarında güvenlik tedbirleri uygulanarak Tck 53/1 mad. uyarınca belli hakları kullanmaktan yoksun bırakılmalarına karar verilmesi kamu adına talep olunur.
Eve gelen iddianame böyle mahkeme günüm 25.04.2014 ne yapmalıyım. Bana bu dava ile ilgili bilgi verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
Cevap: Silahlı tehdit nedeniyle gelen iddianame
Bu mahkemenin sonucu ne olur
Geçmiş Olsun;
Hukucu kimliğim olmadan söylüyorum. Yanlış anlaşılmasın
İki tarafda şikâyetçi olmuş sanırım, Herhangi bir yaralanma var mı? darp var mı? Görgü tanıkları ne yönde ? sicil durumlarınız nasıl vs. sanırım bunları bilmeden ( hatta bu bilgiler bilinse bile ) kimse şukadar ceza alırsınız diyemez ancak kanun ve yasalara göre üzeriniz de ki suçun karşılığı nedir o sölenebilir belki.
Bir yaralanma yoksa ve uzlaşma ile sanırım korktuğunuz bir ceza almazsınız
Alıntı:
ballards rumuzlu üyeden alıntı
Geçmiş Olsun;
Hukucu kimliğim olmadan söylüyorum. Yanlış anlaşılmasın
İki tarafda şikâyetçi olmuş sanırım, Herhangi bir yaralanma var mı? darp var mı? Görgü tanıkları ne yönde ? sicil durumlarınız nasıl vs. sanırım bunları bilmeden ( hatta bu bilgiler bilinse bile ) kimse şukadar ceza alırsınız diyemez ancak kanun ve yasalara göre üzeriniz de ki suçun karşılığı nedir o sölenebilir belki.
Bir yaralanma yoksa ve uzlaşma ile sanırım korktuğunuz bir ceza almazsınız
Cevabınız için teşekkür ederim herhangi bir sicil kaydım yok herhangi bir darp yaralanmada yok görgü tanığı yok gerçekte yoktu diğer kişi sonradan yalancı şahit eklettimi bilmiyorum ev sahibimde uzlaşılacak biri değil işte o yüzden sıkıntı yapıyorum kendime birazda dilerim iyi olur.
Hukuk forumlarında genelde karşılaşılan ve kesinlikle yanıltıcı yönlendirmeye vesile olacak bir emsal konu....
Sayın üye;
Somut olayı profesyonel anlamda hukuksal destek aldığınız kişi ile paylaşmalısınız. Sizin buradaki kendi lehinize ve eksik anlatımınız ile nasıl bir muhakeme süreci işleyeceğine dair verilen her yanıt aslında sizi yanlış yönlendirecektir.
Bilmediğiniz bir mevzu ve sizin için yaşamsal önemi haiz.
Avukat desteği almalısınız. Olay küçük görünür, büyüktür; büyük görünür önemsizdir...
Bir danışmanızda fayda var... Yüz yüze.
Alıntı:
İsmail Arslan rumuzlu üyeden alıntı
Hukuk forumlarında genelde karşılaşılan ve kesinlikle yanıltıcı yönlendirmeye vesile olacak bir emsal konu....
Sayın üye;
Somut olayı profesyonel anlamda hukuksal destek aldığınız kişi ile paylaşmalısınız. Sizin buradaki kendi lehinize ve eksik anlatımınız ile nasıl bir muhakeme süreci işleyeceğine dair verilen her yanıt aslında sizi yanlış yönlendirecektir.
Bilmediğiniz bir mevzu ve sizin için yaşamsal önemi haiz.
Avukat desteği almalısınız. Olay küçük görünür, büyüktür; büyük görünür önemsizdir...
Bir danışmanızda fayda var... Yüz yüze.
Teşekkür ederim tavsiyenize uyacağım. Ben eksik ve yanlış anlatım olmasın diye gelen iddianameyi olduğu gibi yazdım.
Rica ederim. Size gelen kağıtta hakkınızda yöneltilen suçlamalar yazılı. Somut olay anlatınızı paylaşacağınız avukatınız size yol gösterecektir. Lehinize ve aleyhinize ne var ise yerine anlatınız ile oturacak.
Esenlik dilerim.