Park halindeki araca vurup kaçma
park halindeki aracıma bir tır çarpmış. bu tır bir firmaya mal bıraktıktan sonra benim aracıma çarpıp kaçıyor. mal bıraktığı firmadan 3 kişi olayı görüyor. vuran kişinin ad soyad, adres, plaka gibi bilgileri bende mevcut. kişiyle yaptığım görüşmede olayı kabul etmiyor. aracımda bagaj, bagaj camı, far kırığı mevcut. polis çağırtıp onlar kendilerine rapor tuttular. aracımı servise bıraktım ama benim kaskom bozulacak. yaklaşık 2 milyar civarı bir masraf olacak. trafik mahkemesine başvurmalımıyım ? başvurmak için gerekenler nelerdir? bilgilendirirseniz sevinirim
Cevap: Park halindeki araca vurup kaçma
Siz de polise tutanak tuttursaydınız o üç kişiyi de tanık olarak gösterip ifadelerini aldırsaydınız. Kaskonun bozulması nedeniyle uğrayacağınız zararı trafik değil genel mahkemelerde dava açarak tazminini talep edebilirsiniz.
Cevap: Park halindeki araca vurup kaçma
Engin Bey'in bahsettiği hukuki işlemleri kaskoların çoğu üstleniyor. Parasını karşıdan geri aldığında sizin kaskonuz bozulmayabiliyor. Kasko şirketinizle konuşun. Şimdiye kadar eski arabalarımla 4 defa kaza yaptım, hepsini kasko ile yaptırdım ve hiç birinde kaskom delinmedi.