Oyun sitesine giremiyorum
Çok değerli Hukuk Mensupları ;
İçine düştügüm durum'u size şöyle özetlemek istiyorum a isimli firmanın çıkardığı online tabiri ile adlandırılan bir oyunun üyesiyim bu oyun da (1) Gold üye aylık 24,95$ ; (2) silver üye aylık 19,95$ ; (3) bronz üye 8,95$ ve (4) hiçbir para ödemeyen ücretsiz üyeler
Ben bu şartlardaki 2. Grup'a dahilim her ay 19,95$ para ödüyorum ve bu oyundan bu parayı ödediğim halde 30 gün süre zarfında bu oyundan bannlandım bırakıldım , gerekçeleri oyun'a dahil olan ek bir program kullanmam ( ki bu serverin dilese kapatabileceği bir açık ) birkaç gündür yaptığım araştırmalar
neticesinde kanunu madde olarak bir sonuca ulaşamadım fakat bazı kişilerden aldığım duyumlar neticesinde internette paralı üyeliklerde gerekçe ne olursa olsun site yönetiminin yada belirledikleri kişilerin 3 yada 5 günden fazla bannlama hakkına sahip olmadıklarını yada paramın bana geri iadesi zorunluluğu hakkında bir duyum aldım ( param iade edilmedi ve 30 gün bu cezayı çekmem gerektiği bildirildi ) Söz konusu şirket uluslararası olduğu maduriyetimi nasıl ve hangi kanallarla çözeceğimi bilemiyorum. Yardımlarınızı affınıza sığınarak istiyorum ; Paralı üyeliklerde kullanıcı maximum kaç gün kaç saat bannlanabilir bana bu konu ile ilgili bir yanıt gönderirseniz sizlere minnettar kalacağım saygılarımla #8230;
Alakalarınızdan ötürü şimdiden çok Teşekkür eder Başarılarınızın devamını dilerim .
Not: Buna dayanan yasal bi mevzuat varsa maddesiyle rica edeceğim tek istediğim insani haklarımın göz önüne alınması ve haksız maduriyetimin girelmesi.
(Buna benzer bi oyun olan WOW #8216;da bu şekilde madur edilen tüm insanların bannlanmalarında üyelik ücretlerinin firma tarafından iade edildiğinide öğrendim. Bilgilerinize #8230;)
Re: Oyun sitesine giremiyorum
Bu arkadasın banlanmazsı haklı cünkü kullandıgı marco sistemi oyunda dier kullanıcılarında zarar gormesini saglıyor ve bu marco yu kullanan kişi dier oyunculardan daha ustun bi hale geliyor. Ama şöyle bir şey var knight0nline oyununda k2network ekibinin haberi olmadan böyle bi marco sistemi yapıla bilirmi , yapılsada hukuki yönden hemen kapatılması gerekmiyor mu.? Wow adlı nerdeyse aynı türde olan bir oyunda buna benzer bi marco sistemi cıkmıs fazla surmeden hemen kapatıldı(başka bi siteden okumustum). benim bildigim kadarı ile www.koxp.net 2 3 yıldır dvm eden bi site. Benim dusunculerime gore bu oyuna bagımlı olan bir kişi oyunu oynamak icin 30 gunluk premium alıyor ve daha hızlı gelismek icin koxp kullanıryor . Sonra Gm ler koxp kullanan oyuncuları görüyor ve banlıyor adamın almıs oldugu premium boşa gitmiş oluyor yeni bi ID alarak yeniden bir pre almak zorunda kalıyor böyle bi kısır döngü yani daha cok para kazanılmak icin yapılmıs bişey gibime geliyoR. Eger dava acma gibi bi niyetin varsa bu konularada deginirsen sevinirim :)