Nüfus cüzdanımdaki dini haneyi değiştirmek istiyorum???
merhaba, benim merak ettiğim bir konu var. nüfus cüzdanımda yer alan din hanesinde islam yazmakta ve ben bunu vaishnava ya da budizm ile değiştirmek istiyorum. bunun için herhangi bir belge gerekirmi yani vaishnavayla ya da budizmle ilgili olduğumu kanıtlayacak herhangi bir belge?
Cevap: Nüfus cüzdanımdaki dini haneyi değiştirmek istiyorum???
Sildirmek kolay ama değiştirmek bilmiyorum. Ve kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ülkenin durumu belli değil, cahiller almış başı, çoğunluk olmuşlar. Ülke 10 yılda, gelir adaletsizliğinde yıllarca geriye gitmiş, insani gelişmişlikte 10larca sıra geriye düşmüş, kadın erkek eşitliğinde gerilemiş.. Yarın öbür gün, orda islam yazmadığı için sorun yaşayıp yaşamayacağın belli değil. Bunların akıl hocası Menderes zamanında durumun ne hale geldiğini, milletin sokakta gayrimüslüm avladığını, polisinde izlediğini biliyorsundur sanırım. Boşuna çamaşır gibi asmadılar menderesi..
Alıntı:
Paxmahnhob rumuzlu üyeden alıntı
Sildirmek kolay ama değiştirmek bilmiyorum. Ve kesinlikle tavsiye etmiyorum. Ülkenin durumu belli değil, cahiller almış başı, çoğunluk olmuşlar. Ülke 10 yılda, gelir adaletsizliğinde yıllarca geriye gitmiş, insani gelişmişlikte 10larca sıra geriye düşmüş, kadın erkek eşitliğinde gerilemiş.. Yarın öbür gün, orda islam yazmadığı için sorun yaşayıp yaşamayacağın belli değil. Bunların akıl hocası Menderes zamanında durumun ne hale geldiğini, milletin sokakta gayrimüslüm avladığını, polisinde izlediğini biliyorsundur sanırım. Boşuna çamaşır gibi asmadılar menderesi..
Şu ifadeleri görünce,
bir kez daha siteden atasım geldi
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Şu ifadeleri görünce,
bir kez daha siteden atasım geldi
Sn Kırcalı Bu üyeyi atmanızdaki sebep nedir?
Alıntı:
ceceli341 rumuzlu üyeden alıntı
Sn Kırcalı Bu üyeyi atmanızdaki sebep nedir?
Kırmızı renkli kısımdaki ifadeleridir sn.ceceli
https://www.hukuki.net/showthread.php...818#post507818
Alıntı:
Paxmahnhob rumuzlu üyeden alıntı
Anayasal hak engelleniyor, vatandaş eylem yapamıyor, polis halka saldırıyorken 3-5 tane çakala simit sat demekle bişey olmaz. Kaldıki bu saatten sonra değil simit, ...lerini satsalar yine kurtaramazlar onurlarını. Bişey olmaz yani.
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Şu an allahtan , bir çocuğunuzun POLİS olmasını nasıl yürekten diledim bilemezsiniz.Belki o zaman, neyin satışının düşünülebileceğini, neyin satışının düşünülemeyeceğini idrak edersiniz.
Eylem yapmaktan anladığınız birilerine onursuz -şerefsiz etiketini yapıştırmakmıdır sizin?
Hakaret etmek , ne zaman anayasal hak oldu?
Alenen bir meslek grubuna hakaret etmeniz nedeniyle ,
siteden atıldınız!