İlk önce şikayetçi olmadım ama sonradan kendime gelip düşündüğümde şikayetçi olmam gerektiğini düşünüyorum
Öncelikle iyi günler . Konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama kusura bakmayın. Yardım bölümünde olduğumu sanıyorum
Arkadaşımın alkollü restoranı var ve devamlı suretle buraya giderim. Tabi haliyle alkol alıyoruz aramızda herhangi bir husmet yok, hatta maddi yönden işyerine mal alabilmesi için sıksık 2 3 gündebir maddi destekte bulunuyorum ve gününde geri ödemeyi yapıyor samimiyiz herhangibir husumetimizde yoktur.hafta içi birgün yine gittim alkollüydük bir kavga çıktı yüzümde kalıcı olarak 15 dikişlik bir iz kaldı, tabi ben darbenin etkisiyle hafızam gitti, polis ekipleri gelip beni ambulans ile hastaneye kaldırdılar, arterim yani atar damarım kopmuş, kaburgalarımda iki kırıkvar.tabi yüzümüzde dikişler gözümüzde morluklar ve darp izleri,daha sonrasında eşyalarımızı almak için karakola gittim arkadaşın orada tutuklu oldğunu öğrendim,Tabi polisler olay hakkında beyanımızı aldı şikayetçi olmadığımızı söyledim,aramızda hiç bir husumet olmadığını dost gibi olduğumuzu beyan ettim olayın geçtiği anda karşılıklı küfürleşme sonucu benim ona vurduğumu onunda bana bardak ile vurduğunubenden şikayetçi olmadığını beyan etmiş.kendisini ayağından eski el yapımı bir tabanca ile ayağından vurulduğunu ve onu vuran kişiden şikayetçi olduğunu söylemiş.hakkımda bir şikayeti yoktur.Bende ifademde
benim ona vurduğumu hatırlamadığımı fakat onun bana bir cisim ile vurduğunu hatırladığımı beyan ettim,şikayetçi olmadığımı söyledim.Polis ekipleri kamera kayıtlarında arkadaşın mekanında çalışan garsonu elinde silah ile kamera görüntüsünü almış , bunu tanıyormusun evet barda çalışan bir garsondur,sadece buradan bilirim elindeki silah ile bir alakan varmı ,hayır benim silah ile hiçbir alakm yoktur ki ben o sıra hastanedeyim neyse tamam dediler eşyalarımızı aldık eve gittik. sağa yatamıyorum sola yatamıyorum 3 ünite kan kaybetmişim kaburgalarım kırık2 tane. düşündükçe olayı hatırlamaya başlıyorum kan kaybının şokunu unuttukça . bana dükkanın içinde 2 3 kişi personeli ile birlikte saldırdıklarını sadece bir bardak ile yüzüme vurmaktan ibaret olmadığını hatırlamaya başladım öldürücü birşekilde darp edildim ve şimdi ise şikayetçi olmak istiyorum ne yapmam gerekli hastane raporları adli tıp doktor raporları hepsi mevcuttur
Arkadaşımda benden şikayetçi olmamış,benim ile arkadaş olduğunu bu gerçektir işyerinin devamlı müşterisi olduğumuda beyan etmiş.
kendi işyerindeki personeli tarafından eski ruhsatsızsaçma atan tabiri caizse el yapımı dedikleri bir siah ile ayağından vurulmuş.ifadesindede benden şikayetçi olmadığını fakat kendisini silah ile vuran şahıstan şikayetçi olduğunu söylemiş.
işyerindeki personel 3 gün ortalıklarda görünmedi, cuma günü bana telefon geldi işletmeci arkadaştan personelimiz geldi onu teslim etmeye götürüyorum senin olayda bulunan silah ilede hiç bir alakan yoktur şeklinde bir konuşma geçtii
ben ifademde şikayetçi olmadığım için işletmeci arkadaş serbest kalmış.
olayın üzerinden 3 gün geçti ben olayı yawaş yawaş toparlıyorum olay esnasında kan kaybından baygınlık geçirdiğim için,beni 2 3 kişi tutup darp ettiler sadece yüzümde bir bardak kesiğinden fazla darp izleri ve 2 kaburgamda kırık var. şimdi olayın içeriğini daha iyi hatırladığım için şikayetçi olmak istiyorum ne yapmam gerekli yardımcı olursanız çok sevinirim zorla yürüyorum,gözlerimde morluklar yüzümde 3 yerde çok ciddi derecede kesikler mevcut ve 2 kaburgam kırık olay. işyerinin içerisinde oluyor.
Cevap: İlk önce şikayetçi olmadım ama sonradan kendime gelip düşündüğümde şikayetçi olmam gerektiğini düşünüyorum
Karakola gidip olayla ilgili ek ifade vererek şikayetçi olabilirsiniz evrakı savcılığa teslim etmişlerse savcılığa gidip bu şikayetlerinizi varsa raporlarınızla birlikte verebilirsiniz.