10 aylık cocugu Terkedrek giden kadına Boşanma Davası
Değerli Üstatlarım sizden alacam azda olsa bilgi benin gibi madur birinin ister istemez aydınlatmaya yarayacak
28 subat 2014 tarihinde Eşim 10 aylık cocugumu bırakarak internette tanıstıgı bir şahısla anlasarak evi terketmiştir Eşimin Anne Babası Sağ olmadığından
Gidecekte hiçbir yeri olmadığından dava mevzu konusu olmustur
1 cisi eşim benden önce cocuklarını terkederek istanbulda fuhuş aleminde çalısmıs ne kadar ıspatlanmıs bilmiyorum ilk eşinden 2 cocugu terk ederek bosanmıslar.
2. Aynı olay benım basımda aynı terk 2 cocuk ben kaldım
Sahsım adıma yapptıgım tek sey Eşimi ne dovdum ne incittim 7 yıllık evliliğmde karımın kardeşleri ile kopan bağlarını yeniden bağladım bütün kardesleri benim lehimde şahitlik etmeye hazırlar
Dava konusu su : eşimin kullandıgı hat benim üzerime idi 1,5 ay internette tanıstıgı biri ile konusmus onun yanına gidip ordanda eski fuhus hayatına donmustur. yani benim kurtardıgım hayata tekrar donus yapmıs durumdadır. o ortamda oldugunu konusmus oldugu adamı kayıp şubeye bildirdim
bi zaman sonra kendim aradım
ondan aldıgım bilgiye göre beni kullandı eşin fuhuş hayatında çalısıyor oldu yalan melan adres verdi kesin tespit yok
Şimdi ben 10 aylık cocugumla madurum kayıp basvurularını yaptım emniyet aramakta halen amacım ıkı cocugumun ve 3 ay once aldıgım evin tamamına kredı cekmıs olup bankaya ipoekli olan evin kime verilir ve ben nasıl onlemler alabilirim benim için önce cocuklarım sonra bu evi kurtulmak bu arada maddı durumum yok devletten avukat istemem lazım bole bı sansım var mı saygılar...
Cevap: 10 aylık cocugu Terkedrek giden kadına Boşanma Davası
Baroya gidip adli yardım talebinde bulunabilirsiniz.