3 Kişi Tarafından Planlı darp edildim Şikayetçi Olmak istiyorum
Merhaba; dün akşam 3 kişi tarafından darp edildim arkamdan boğazıma sarılan birinin beni neffessiz bırakması sonucu kısa süreli baygınlık geçirip yere düştüm o esnada kafama tekme atmışlar ve gözlerimde ve kafamda darplar mevcut iki gözümde şiş durumda kanama olmadığı için kan gözlerime inmiş kafamında bi çok kısmında şişlikler var..
Husumetim olan bir kişi beni konuşmak için yanına çağırdı bende gittim tek başımaydım. Karşımdaki kişi arkadaşıyla gelmiş ve bir arkadaşıda arkamdan gelmiş arkamdan gelen kişi boynumu sıkıp yere düşürdü beni gerisini pek hatırlamıyorum kafama falan ciddi şekilde vurmuşlar müşade altına falan alındım. Sorum arkadaşlar şikayetçi olacağım ve ne gibi bir yol izlemem gerekiyor. Planlı şekilde yapılan bir durum 2 ay beklemişler bu durumu Seçimlerin bitmesi için seçimler bitince olay cerean etti. Hangi yolları izlemeliyim? İfademide daha vermedim istirahat halinde evimde şuan yatıyorum
Teşekkürler
Cevap: 3 Kişi Tarafından Planlı darp edildim Şikayetçi Olmak istiyorum
Hastanede adli vaka olarak işlem görmedi mi?
Avukatınıza danışın, yoksa en kısa sürede bir meslektaşıma müracaat edin.
Hastanede ne oldu bitti bilmiyorum evimde dinleniyorum gittiğimde yarı baygındım. Darp olarak işlenmiş sanırım karakola gittim iş göremez raporu falan alındmı diye gerekli belgeler bizde denildi avukatımlada görüştüm pazartesi günü ifademi vereceğim. Şuan kavgadan dolayı gözlerimin beyaz kısımları kan içinde ve sol gözüm bulanık görüyor hastaneye gidip gözdende muayne olup tekrar bir rapor almalımıyım ? Yüzümdeki darpın izlerinide fotoğraf çekerek kanıt altına aldım nerelerde ne gibi yaralanmalar olduğuna dair.
Ben bu saldıran kişilerin birine 2 ay önce mesajla küfür etmiştim çok sarhoştum ve karakola cinnet geçirme ibaresiylle teslim olmaya bile gitmiştim hastaneye gönderilip 2 adet sakinleştirici iğne vurulup geri gönderildim. Ortak arkadaşlarımız husumeti kapatmaya çalıştılar bende özür dilemek istemiştim 2 ay bekledikten sonra bana saldırdılar. Husemetim olan kişi yanında 2 arkadaşını getirmiş ve görüşmeye gittiğimde tekrar ondan özür dileyecektim yaptığım şey için ama bana küfür öyle edilmez sen o..ç sun diyerek küfür edip vurdu ve olay o şekil başladı. Seçim arifesinin bitmesini beklemişler ve en çok darbeyi bana vuranda diğer arkadaşlarıydı. Bende bir ceza alırmıyım bu durumda? Tekrar yardımlarınız için çok teşekkür ederim.