36 gÜnlÜk gecİkme ve bankanin tehdİdİ
Garantİ bankasina yaklaŞik 2000tl lİk borcum var ve 600tl cİvari asgarİ Ödemem var gereken tutari 36 gÜndÜr ÖdÜyemedİm(İŞten Çikartildim)
bugÜn bankadan aradilar 2 gÜn İÇersİnde ÖdÜyemezsem avukata ve İcraya vereceklerİnİ İcra yolu kesİnlİkle alacaĞini sÖyledİler
kredİ kartimin gecİkmelİ gÜn sayisi=36 İŞ gÜnÜ banka benİ İcraya verebİlİrmİ 175 aradim avukatla gÖrÜŞ dedİler bankalar bİrlİĞİnİ aradim
oda aynisini dedİ lÜtfen acİl Şekİlde cevap alabİlİrmİyİm
stresten kafayi yİcem
Cevap: 36 gÜnlÜk gecİkme ve bankanin tehdİdİ
Borç bul biraz ödeme yap,
120 günlük yasal sürem varmı bi arkadasım var demişti
cyardım edebilecek arkadaşlar varmı
Forumdaki avukatlar çok yardımcı oluyor degil mi???B-)B-)B-)
Çözüm aramak yerine iş aramak daha mantıklı bir seçenek..Şunu yapabilirsiniz 10tl bile bulsanız gidip karta yatırın.. iyi niyetinizi gösterin.
Benim bildigim kadarıyla 90 günlük bir süren var avukatlık olman için...sıkıntı yapma bir ay dolu bir ay boş geç iş bulana kadar hiç birşey yapamazlar aramaktan başka avukatlık olursunuz falan filan gözünü korkutmaya çalışırlar için rahat olsun
Alıntı:
mamuda rumuzlu üyeden alıntı
Benim bildigim kadarıyla 90 günlük bir süren var avukatlık olman için...sıkıntı yapma bir ay dolu bir ay boş geç iş bulana kadar hiç birşey yapamazlar aramaktan başka avukatlık olursunuz falan filan gözünü korkutmaya çalışırlar için rahat olsun
Boş geçilen ilk aydan sonraki ayda 2 aylık ödeme yapmak gerekecek, ki bu da şu an ödenemeyen miktarın en az 2 katı demek. Haliyle o da ödenemeyecek.