Bozuk bİlgİsayar İÇİn dava aÇtim ama tensİp zaptindan bİŞey anlamadim
ÖNCELİKLE HERKESE SELAMLAR. BİLGİSAYARIM SÜREKLİ ARIZA YAPMASINDAN DOLAYI TEKNİK SERVİSE GÖNDERDİM VE ÜRÜNÜ ARTIK GERİ ALMAYACAĞIMI ÜRÜNÜN PARA İADESİ İSTEDİMİ SÖYLEDİM. ONLARDA BANA 20 İŞ GÜNÜ İÇİNDE TAMİR EDİLEMEDİĞİ İÇİN DEĞİŞİM RAPORU GÖNDERDİLER. BEN SATICI FİRMA İLE İRTİBATA GEÇTİM PARA İADESİ YAPMIYORUZ ÜRÜNÜ AYNISI İLE DEĞİŞİCEZ DEDİLER BENDE ONLARDAN ARTIK ÜRÜN ALMAK İSTEMEDİĞİM İÇİN DAVA AÇTIM VE TENSİP TUTANAĞINI BUGUN ALDIM. BURADAKİ AVUKATLAR TUTANAĞI YORUMLARSA SEVİNİRİM HİÇBİRŞEY ANLAMADIM ÇÜNKÜ:
GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ
1-Davanın niteliği gereği Mahkememizin Tüketici Mahkemesi sıfatıyla yargılama yaptığına,
2-Davanın HMK madde 316 ve devamı maddelerinde düzenlenen Basit Yargılama Usulüne tabi olduğuna,
3-Re'sen yapılması gereken işlemlerin yapılmasına ve gerekli müzekkerelerin yazılmasına,
4-Davanın niteliği gözetilerek kalemce ve ilgililerce davanın görüleceği mecranın genel çerçevesinin bu şekilde bilinmesinde zorunluluk olduğu değerlendirildiğinden şimdilik yukarıdaki kararlarla yetinilmesine ve yukarıdaki kararlarla aydınlanan mecra ve HMK'nın Basit Yargılama Usulüne ilişkin hükümler çerçevesinde yargılamanın dosya üzerinden yürütülmesine,
Karar verildi.
-BANA BU TENSİP TUTANAĞINI YORUMLAYACAK BİRİ VARMI ACABA NE OLACAK ŞİMDİ ACABA?-
Cevap: Bozuk bİlgİsayar İÇİn dava aÇtim ama tensİp zaptindan bİŞey anlamadim
Yardim edecek kİmse yokmuuuuu okuyup geÇmeyelİm
Cevap: Bozuk bİlgİsayar İÇİn dava aÇtim ama tensİp zaptindan bİŞey anlamadim
Duruşmaya çağrılmadan dava görülecek.Davanın sonucu size gönderilecek.