Taniklik icin cagrildigim mahkemede istemeden davayi etkileyecek yanlis cevabimi nasil geri alabilirim . Davali taraf beni sahit gosterdi avukat birkezdaha dinletilmeyecemi artik gectigini soyledi.bu durumu nasil duzeltebilirim.saygilarimla
Printable View
Taniklik icin cagrildigim mahkemede istemeden davayi etkileyecek yanlis cevabimi nasil geri alabilirim . Davali taraf beni sahit gosterdi avukat birkezdaha dinletilmeyecemi artik gectigini soyledi.bu durumu nasil duzeltebilirim.saygilarimla
Mahkemeye hitaben dilekçe ile vermiş olduğunuz beyanın doğruyu yansıtmadığını asıl durumun ne olduğunu neden böyle bir beyanda bulunduğunuzu ve gerekirse yeniden dinlenmenizi talep edebilirsiniz.
Verdiğiniz yanıt için teşekkür ederim bugün mahkemeye bir dilekce ile başvurucam.Gerçegi söyleyip suclu durumuna düşmek çok acı.
Şükür hakim anlayşlı çıktı dilekcemi dosyaya ekledi fakat dikkate alınmayağını şöyledi nasıl bir sistemdir bu insan hata yapamazmı yaptığı hatayı düzeltemezmi.yok yere yalancı şahitlikden aleyhime dava açılabileceğini düşünüyorum .Eski şirketim bunu ne yönde değerlendirebilir .Allah yardımcım olsun inşaallah korktuğumşey başıma gelmez.saygılar