bitmiş davalarım var adliye bunları senden başka kimse öğrenemez diyor ama isteyen herkes öğrenip kullanabiliyor bunların gizli tutulması var mı yada siliniyor mu
Printable View
bitmiş davalarım var adliye bunları senden başka kimse öğrenemez diyor ama isteyen herkes öğrenip kullanabiliyor bunların gizli tutulması var mı yada siliniyor mu
Kimmiş o isteyen herkes? nasıl öğreniyorlar? ne diye öğreniyorlar aleyhinize kullanmak için mi? dava konuları nedir?
Evet ogreneblİyorlar ben faceden bana hakaret ediliyor diye sikateci oldum telefondan o kİŞİde kabul etti ve polİs memuru asaleti olmamis yeni polİs oldugu icin ceza aldi ve hala bana birseyler yapamya devam ediyor ogretmenim ben ilimi deĞİŞtİrdim yine kurtulamadim ne yapacagimi sasirdim yakinlarima cevremdeki insanlara sÜreklİ asilsiz seyler soyluyor bir cok kez sikayetci oldum telefonlardan face uzwrinden yaptiklarindan ama İspat edemedim Özel aramaalr cikmiyormus bİmere yazdim her yolu denedim adalet diye bir sey yok bence bunun icin bayanlar oluyor davalarada hakimler acimisiz yaklasiyor ben beni rahatsiz ediyor diyorum senin evinin karsindan evde tutabilir dedi İspat edilemedigi icin bunlari yapiyor hakim boyle derse bu insan neler yapmaz ki telemi deĞİtİrdim yine yapti calisŞtigim İŞyerini aradi birseylerin İspat olmasi icin olmem gerekiyor bunu anladim o zzaman hakimler evet İspat oldu oldu derler
Aile mahkemesine müracaatla saydığınız bu eylemleri yapmaması hususunda tedbir kararı isteyebilirsiniz aynı işlere devam ederse hapse girebilir böyle böyle terbiye etmek lazım heralde.
Onuda yaptim tedbİr karari cikti bitti bittigi gun Şİmdİ ne yapacaksin dedi hersey bos adalet oldugunu dusunmuyorum davayi gizli tutmak icin bitmis davalari yapilmasi gereken birsey varmi
Mahkemelerine durumunuzu izah eden bir dilekçe ile müracaat edebilirsiniz gerekli tedbiri alacaklarını düşünüyorum.
tesekuur ederım