Benim başıma şöyle bir olay geldi. Ben 18 yaşındayım Lise 12.sınıf öğrencisiyim. 18 yaşımı bu sene doldurdum. Ben bir kızla 2013 ekim ayında ilişkiye girdim o zaman 17 yaşındaydım oda 16 yaşındaydı. Kızla kavgamız oldu ve ayrıldık. Kız ailesine söyleyip zorla ilişkiye girdi diye beni şikayet etti. 25.03.2014 Bu hafta salı günü beni okuldan alıp karakola götürdüler ve ifademi aldılar. Bende kabul ettim ama zorla yapmadım. Hata yaptım dedim. Avukat tuttuk ve avukatın söylediği telefon görüşmelerini inceletip ona göre savunma yapıcaz dedi. Fakat çok korktuğum durum ben bundan 2 hafta öncede ilişkiye girdim ve 18 yaşındaydım. Bu yüzden Ekim ayı önem taşırmı bilmiyorum. Tam avukat ilede konuşamadım. Ailemde çok baskı var. Çok zor durumdayım. Bana akıl verecek lütfen doğru yorumlar atın. Evdeyim ve korkuyorum tekrar beni karakola götürecekler diye. Son bir şey ise ben kızla evlenmeyi teklif etmeyi düşünüyorum. Zaten bu ilişkiyi yaşarken evlenicez maksadı ile beraber olduk. Genç aklım ile hataya düştüm. Lütfen beni açıklığa kavuşturcak yorumlar yapın.