Cevap: Yaralamalı Trafik kazası
cevaplayacak kimse yok mu?
Arkadan çarpan tabi ki asli kusurludur.Doğru takip mesafesinde olunsaydı(sürate göre 10mt-100 mt arası) siz fren veya manevrayla bu kazaya karışmayabilirdiniz(an azından sürüş teknikleri uzmanları bunu savunuyor).Kusur sizde.Ödenecek hasar sigortayı aşarsa sizden istenebilir.Böyle kazalarda ihale en arkadakine kalmakta.Öncekiler ben çarpmadan çarpıştıydı zaten yaklaşımı resmi makamlarda duvara çarpmakta.Taksirle yaralamadan erteli, sembolik bir caza çıkması ihtimal dahilinde.Çok geçmiş olsun.Ailenize acil şifalar diliyorum..
merhaba..2 hafta önce orta şeritte dumduz gıderken sag serıtte(durma bkleme park yasak olan bı yerde)bı taksıcı sınyal dortlu yakmadan kontrol etmeden kapıyı açarak kaza yapmama sebep olmuştur.ben taksıcının actıgı kapıya çarptım yanı o an onu bıle anlamadım aslnda çok yagmur vardı ve çıkan far patlama sesımden şoka grdım ve durmadım.evıme gttım.ertesı gun polis eşimi arayıp karakola gtmem gerektıgını soylemiş bende sabah erkenden gttım ıfademı verdım.taksıcıyı gece acıle goturmşler beyın kanaması gecrmiş ılaçlarla iyileştirmişler.5 gun hastanede kaldı hiç ameliyat olmadı.ama boynundada boyunluk var 1 ay kalıcak.kalıcı bı sakatlıgı yok şu an gayet ıyı.trafık raporunda asli kusurlu taksıcı bende durmadıgm için tali kusurluyum.taksıcıye geçmiş olsun demek için evıne gttıgımde benden psıkolajık olarak 5 ay çalışamayacagını fızık tedavı gorecegını one surerek 20 milyar gıbı bır para istedıler bende durumumun olmadgını boyle bır mıktarı vermemın mumkun olmayacagıını soledım.SORUM:Taksıcı maddı manevı tazmınat davası açacagını soyluyor.ne kadar bır ucret talep edebılır.maddı tazmınatı sıgortamı oder yoksa ayrıca bendende ısteyebılırmı.bende şikayateçi olabılırmıyım şimdiden teşekkurler