Bebeğe takılan takıların durumu
boşanma davasını açtım 27 şubatta biliyorsunuz.peki 7 aylık kızımın takıları kimin olacak?eşyalarımızı almaya gittik .sadece bizim tarafın taktıklarını verdiler.diğerlerini zaten kendileri almıştı.bunlar için demi dava açılacak ya..bebeğin beşiğini bile vermediler :(
Cevap: Bebeğe takılan takıların durumu
kimsenin yorumu yok mu bana :(
Ne yorumu ıstıyosun,bosanmısın. Sen sımdı evlı olmanın verdıgı sorımluluktan kac,7 aylık bebek ortada,,bebegın besıgını verselere ne,vermeselere ne,,kendı taktıgınız takıları almısın ne ıstıyon daha,
Alıntı:
EYDER rumuzlu üyeden alıntı
boşanma davasını açtım 27 şubatta biliyorsunuz.peki 7 aylık kızımın takıları kimin olacak?eşyalarımızı almaya gittik .sadece bizim tarafın taktıklarını verdiler.diğerlerini zaten kendileri almıştı.bunlar için demi dava açılacak ya..bebeğin beşiğini bile vermediler :(
Eşya ve kendi takılarını aldıysan bence sorun yok. Altınlar aslında tamamen kadınındır. Boşanma davan bitince kalan altınların için ayrı dava açarsın, delil, ispat şahitlerini sunarsın. Hakime kalmış bişey. Yalnız ortak çocuğun olduğu için hep o tarafla muhatap olcaksın. Bebeğin beşiğini filan konu etme bence. İnsan kötülük görünce tüm eşyalarını yakası geliyor zaten.
Ben boşanınca hepsini ya yaktım, ya fakirlere dağıttım ya da çöpe attım.
Alıntı:
duygular50 rumuzlu üyeden alıntı
eşya ve kendi takılarını aldıysan bence sorun yok. Altınlar aslında tamamen kadınındır. Boşanma davan bitince kalan altınların için ayrı dava açarsın, delil, ispat şahitlerini sunarsın. Hakime kalmış bişey. Yalnız ortak çocuğun olduğu için hep o tarafla muhatap olcaksın. Bebeğin beşiğini filan konu etme bence. İnsan kötülük görünce tüm eşyalarını yakası geliyor zaten.
Ben boşanınca hepsini ya yaktım, ya fakirlere dağıttım ya da çöpe attım.
eŞya derdİnde elbette deĞİlİm..ama yaptiklari zorma gİdİyor..babaliktan bukadar uzak belİrmek İÇİn sÖlemİŞtİm.neyse tŞk ederİm
- - - Updated - - -
[QUOTE=ballards;510556]Ne yorumu ıstıyosun,bosanmısın. Sen sımdı evlı olmanın verdıgı sorımluluktan kac,7 aylık bebek ortada,,bebegın besıgını verselere ne,vermeselere ne,,kendı taktıgınız takıları almısın ne ıstıyon daha,[/
- - - Updated - - -
Alıntı:
ballards rumuzlu üyeden alıntı
Ne yorumu ıstıyosun,bosanmısın. Sen sımdı evlı olmanın verdıgı sorımluluktan kac,7 aylık bebek ortada,,bebegın besıgını verselere ne,vermeselere ne,,kendı taktıgınız takıları almısın ne ıstıyon daha,
evli olmanın sorumluluğundan kaçmadım ben.neler yaşadığımı hala da yaşadığımı biliyor çoğu arkadaşım.yargısız infaz etmee.alyansımı kıyafetlerimi bile vermeyen birinden bahsediyorum.konumu tamamı ile bilmeden ön yargılı yaklaşma bence