Hırsızı yakalayıp polise teslim etme
Iyi gunler.istanbul caddebostanda oturmaktayim.dun oglen 2 siralarinda evden ciktigimda 3 adet kaldirimda hurdaci gordum ve yarim saat sonra evime geri geldigimde adamlarin hala kaldirimda oldugunu ve 1 tanesinin olmadigini farkettim.adam beni gorunce hemen telefonla birini aradi ve dilleri anlamadigim icin ne soyledigini anlamadim.eve girdim garip bisey yoktu 5 dk sonra arka daireden bi ses geldi ve balik avlamak icin kullandigim havali tabancami alip alip asaya indim arka bahcede zemin katin ustundeki dairede bir adamin oldugunu farkettim ve hemen polisi aradim adama da beklemesini soyledim.binamiz bosaltilmis durumda ve tek oturan biziz binaya metal ve plastik esyalari almak icin girmeye calisanlar daha oncede oldu ve sorunsuz sekilde gittiler.binanin on tarafina dogru yurudum ve diger 2 adamda hemen beni gorup geldiler polis e yol tarifim bittikten sonra yanimda bi anda evin icinde gordugum adamda geldiler elimde silah oldugunda pek yaklasmadilar polis ne gerek vardi vs gibi seyler soyleyip gitmeye calistilar bende arkalarindan takip ettim 4-5 bina sonra polisler geldi zaten ve evin icinde gordugum adam yakalandi diger 2 si kacti.eve giris sekilleri 1. Kat a tirmanarak balkon kapisini kirarak girmisler ev sahibi tr de yasamiyor ve evde ev esyasi yok sadece kaloriferler ve kombi duruyor.polisler gorgu tanigi olarak yazdilar beni ve evin icinde yakaladigim adama ve bana olayi anlatan bir dilekce imzalattilar.karakoldan cikip eve dogru yururken yaklasik 7-8 dk sonra 50 metre gerimde diger 2 adami gordum islik caldilar durdun bende.yine abuk subuk konusmaya basladilar ve bir tanesi kolumdan tutup bi elinide cebine attigi sirada aklima bicaklanicagim geldi ve ittim digdr adamda tutmaya calisti onuda ittim bi yumruklasma ve kavga olmadi ufak kisa bi itisme.tehditler savurarak baska yone dogru ilerlemeye basladilar yarin yine gelicez kalabalik gelicez vsvsvs diye tekrar polis i aradim ve bulundugum yerden aldilar beni polis araciyla ilerlerken 2 kisiyi bulduk ve karakola alindilar polislerin tavsiyesi uzerine barisin is uzamasin diye polis bana ogut verdi. Bende tamam dedim el sikistik ayrildim. Bunu dogru yapip yapmadigimi su an icin bilmiyorum tehdit ettiginden dolayi sikayetci olsamiydim ? Adamlar pislik insanlar.sikayetci olup polis korumasi talebindemi bulunsaydim bulunsam koruma verirlermiydi bu adamlar tekrar gelirlerse ne yapmam gerekiyor bilgi verirseniz sevinirim.
Cevap: Hırsızı yakalayıp polise teslim etme
Korkacak bir şey yok çok iyi yapmışsın helal olsun bu tür hırsız ipsiz sapsız insanlardan korkmaya lüzum yok korktuğunu düşünürlerse o zaman bela olurlar korkmazsan korkarlar etrafınızda görecek olursanız yine şikayet edersiniz gerisini zamana bırakın haklarında ne işlem yapılırsa artık siz görevinizi yapmışsınız.
Cevap: Hırsızı yakalayıp polise teslim etme
Tehdit hakkindada karakol a basvurdugum icin ve karakolda baristirildigim icinde polislerin sahitlik yapmasiyla ve bir baristirma oldugundan illaki bir ters durum oldugu ortaya cikmaktaymis zaten bir daha bisey olursa polisleride sahit gosterip dava yi kolay ve sahitli sekilde acabilirmisim