Babamdan gecmiş nafaka alacağımız
Mrb. Annemle babam 1999 senesinde bosandilar babam o seneden beri ablamada banada nafaka vermedi ve gorusmuyoruz kendisiyle.suan 21 yasindayim gecmis nafakalarimi mahkeme yoluyla toplu yada taksit seklinde alabilirmiyim ondan .ne gibi yollar izlemeliyim. Ve avukata vs.gibi seylere cok para harcarmiyyim.adresinide bilmiyorum. Nufustan baktirdim ama dogru bi adres degil bulmalari ve mahkeme uzun surermi? .cevabinizi bekliyorum tskler.ben biraz daha arastirdim bi kac birsey onlarida eklemek istiyorum . Annemle bisandiktan sonra babam birakmadi pesimizi surekli tehtid etti annemi bicakladi evimizde rahatsiz etti oysaki anlasmali bisanmislardi ve nafaka baglanmisti bize.biz kurtulmak icin nafaka uzerinde durmadik korkuyorduk polise sikayet ediyordukdbi hafta sonra cikiyordu.bu yuzden kactik hep .simdi buyudugum icin korkum yok gozumun onunde yasandi bide bu olaylar hep.ben bu adama manevi tazminat davasi da acabilirmiyim .?
Cevap: Babamdan gecmiş nafaka alacağımız
Cevaplarinizi bekliyorum cok arastirdim netten ama . Benzer bi konu bulamadim bilgi sahibi iseniz cevap verirseniz cok sevirim. Simdiden cok tesekkurler.
Cevap: Babamdan gecmiş nafaka alacağımız
Mahkeme kararını icraya koymalı anneniz geçmiş nafakalar için, siz okumuyorsanız nafaka talep edemezsiniz tazminat davası da açamayacağınızı düşünüyorum çok süre geçmiş.