Satın alınan e-ticaret sitesinin tüm fonksiyonlarını kullanamamız banka kaynaklı gecikme
Merhaba,
Bir firmadan 4000 TL değerinde e-ticaret yazılımı kiraladık evet yıllık kiraladık.
Kredi kartı ile ödeme web pos açılmadığı için tam anlamıyla satışa açmadık. Kredi kartı ile satış mutlaka olsun istiyoruz.
Bankadan kaynaklı bir gecikme söz konusu. 2 ay oldu banka web pos başvurumuzu hala sonuçlandırmadı.
E-ticaret yazılımını bu nedenle geri iade edebilirmiyiz? Edersek ne olur?
Ayrıca yazılımda ürün entegrasyonu hakkımız vardır 3 firma için ücretsiz. 1 firma için 1 ayı geçti hala sağlıklı bir entegrasyon yapamadılar. Teknik olarak düzeltme gerekiyor bekliyoruz. 1 ayı geçti hala ürün entegrasyonunda hata var.
1. Banka kaynaklı gecikme.
2. E-ticaret yazılımını aldığımız firma entegrasyonu geciktirdi.
E-ticaret paketini satan firma bankayla ilgili bizi bilgilendirmedi ya da hızlandırma için birşey yapamayız diyor. bankayla anlaşmaları var 1 yıl ücretsiz web pos kullanacağız. bu yüzden firmanın anlaştığı bankayı tercih ettik.
E-ticaret yazılımını satan firmanın bir sorumluluğu var mı bu durumda?
bu sebeplerden dolayı 2 ay oldu satışa başlayamadık. ne yapabiliriz? ne önerirsiniz?
teşekkürler.
Cevap: Satın alınan e-ticaret sitesinin tüm fonksiyonlarını kullanamamız banka kaynaklı gecikme
payu alabilirsiniz okadar bankadan tek tek pos almak saçma olur
Cevap: Satın alınan e-ticaret sitesinin tüm fonksiyonlarını kullanamamız banka kaynaklı gecikme
payu başvurumuzu reddetti sanırsam.
hukuki olarak şikayet etsek vs ödediğimi yazılım ücretini geri alabilirmiyiz?
banka sanal pos başvurusu bugün belli oldu reddedilmiş. benim sicilim bozuk. firma arkadaşımın üzerine beraber yürütüyoruz işleri. benim sicilimin bozuk olmasını bahanet ettiler ama resmi olarak firma ile ilgili hiçbir bağlantım yok.
buna ne demeli?
Firmanın size sanal pos çıkarma taahhüdü var mıydı? Ya da bir deneme süresi yok muydu? Sanal pos çıkartmak zaman alır, bu sürede ne yapılacağını planı nasıldı?