Cevap: Taksit kandırmacası
Alırsın, bu tip işlemler irade beyanıyla mümkün oluyor. Onlarla farklı şartlar üzerinde anlaştınız. Ancak onlar bu koşullara sizi aldatmak suretiyle riayet etmeyip imzalattıkları evrakı ileri sürerek sizi mağdur ettiler. Şimdi ilk iş karşı tarafa dava açın, açmadan önce de dava açıyorum haberiniz olsun diye söyleyin. Ellerinde ki evrakın da bir işe yaramayacağını bildirin. Hile sebebiyle sözleşmenin iptali mahkemece mümkün. Bir çok emsal karar var her türlü haklı çıkarsınız .
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim milli eğitim bakanlığına bağlı bir kuruluş olduğu için oraya şikayet ettim ama kurum bunu benimle banka arasında bir sorun olarak belirtmiş şahidim olmadığı için kanıtlayamıyorumda gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum mağdurken suçlu durumuna düştüm
Kredi kartınıza ait müşteri temsilcisiyle telefonla görüşün bedeli taksitlendirebiliyorlarsa taksitlendirsinler yoksa itiraz ettiğinizi paranın iş yerinin hesabına aktarılmamasını isteyin gerekirse genel müdürlüğün faks nosunu isteyip oraya yazılı talimat yollayın bakalım ne olacak.