Aralık ayı maaşım ödenmiyor
aralık sonunda ısı bıraktım maasım odenmedıgı ıcın son ıkı ay kasım aralık mmasım duruyodu . neyse bugun gıt gel derken ocak ortasında kasım ayı masımı alıdı m aralık halen duruyo 170 e sıkayette bulundum elıme cevabı ; 04.01.2014 tarıhıne kadar basvumam halınde odenecegıne daır cevabı geldı. aradım ve ortağı davaci
olduğum soyledı ınkar etmedim onun ıcın dıger ortağının mmasımı kafasına gore taksıtlendırecegını soyledı . tekrar 170 ı aradım ve durumu anlattım . böyle bırsey maasım old için soz konusu olamayacağını ve benım ımzam olmadığı surece böyle bısey yapamayacağı nı ogrendım . maaşımı odemıyolar halen anlayacağınız. ılk ıhbarnamemı cekeyım yoksa dırekt sıkayertcı mı olayım ıyonlendırırsenız sevınırım . bırde dava acarsam avukat tahsıs edıldıgınde veya ben bulduğum da ucretı kımden çıkar .
Cevap: Aralık ayı maaşım ödenmiyor
Siz bir avukatla anlaşırsanız, anlaştığınz ücreti siz ödersiniz.
Dava açsanız ortalama 1,5 -3yıl sürecektir.
Ne kadar taksitten bahsediyor?
Cevap: Aralık ayı maaşım ödenmiyor
taksıtlendırecegını soyluyo sadece onunda kafası neye yatıyo bılemem bana bu kadar uzun surmeyecegı soylendı davanın elımde bı 170 ten gelen yanıt old ıcın ayrıyeten dava açsam devlet bana bı avukat tahsıs etmıyomu anlayamadım tam olarak