Cevap: Apartmandan çıkarma
Kime vereceksiniz bu dilekçeyi??
Yarattığı rahatsızlık nedir? Gürültü geldiği için şikayetçi olması mı?
yarattığı rahatsızlık camın önünde soyunmak 50 yaşlarında adam, binadaki herkezle kavga etti, bu adam çöpde atıyor yan bahçeye sürekli ve binadaki küçük okul çağındaki kızları yukarıya kendi dairesine çıkarmak istiyormuş diyede duydum. banada silah çekti kafana sıkarım senin dedi. zaten o gün polis çağırdım silah kurusıkı çıktı. ifadesini aldılar serbest bırakdılar şahsın oturduğu binadaki alt dairelerinden biri bize ait ve karşı binada oturuyorum. Binada herkez çok huzursuz bu olaylardan bu adamı binadan attırmak için nasıl bir dilekçe yazıp kime vermeliyim yardımlarınızı bekliyorum.TEŞEKKÜRLER. yazdıklarımın fazlası var belki ama eksiği yokk.
Küçük kız olayı gerçekse ve eminseniz imzaya gerek yok, mahalleyi toplayıp abartmadan dövün, kendi çıkar gider zaten. Bizim sitede böyle bir eleman vardı, evli çocuklu falan ama erkek çocuklarına sulanıyordu, 20-30 kişi kadınlı erkekli bir temiz dövdük, (+çocukların annelerinden biri popodan meyve bıçağını monte etti) eşyalarını almaya bile gelmedi, adam gönderdi anahtar verip :)
Allah sağlık versin kardeş akıl olmadımı olmuyor işte. bana kesin çözüm lazım. en çabuk şekilde nasıl kurtuluruzz..sizden yardım bekliyorum teşekkürler.
Alıntı:
Paxmahnhob rumuzlu üyeden alıntı
Küçük kız olayı gerçekse ve eminseniz imzaya gerek yok, mahalleyi toplayıp abartmadan dövün, kendi çıkar gider zaten. Bizim sitede böyle bir eleman vardı, evli çocuklu falan ama erkek çocuklarına sulanıyordu, 20-30 kişi kadınlı erkekli bir temiz dövdük, (+çocukların annelerinden biri popodan meyve bıçağını monte etti) eşyalarını almaya bile gelmedi, adam gönderdi anahtar verip :)
Çözüm önerilerinizle yılın okar ödülüne aday gösteriyorum siz sn.paxmahnhob,
herhalde sayenizde adamı dövün önerisinin dile getiriliği tek hukuk sitesi olduk.
Dövmek az gelir bari yapmışken iyice bi komaya sokun kemiklerini felan kırın bari
bu konun çözümü yokmu nasıl davranmalıyım ??
Küçük çocuklara davranışıyla ilgili şikayette bulunabilirsiniz.
- - - Updated - - -
Küçük çocuklara karşı davranış şekliyle ilgili şikayette bulunabilirsiniz
Bina olarak sizin adamı rahatsız etmediğiniz ne malum, şikayet ile falan kolay kolay çıkaramazsınız.İspat etmeniz gerekiyor.