İşten çıkarıldım maaşım da ödenmiyor
merhaba
30 ocak 2014 e başladığım bir şirketten alakasız bir şekilde birden bire kısım direktörü tarafından işten cıkarıldığım bildirildi ve sonrasında muhasebeye çıkıp haklarımın saklı olduğuna dair karşılıklı olduğu belirtilmiş bir kağıt imzaladım ayrıldığıma dair. o gün maaş konusunda pek sıkıntı cıkarılmayacağına dair muhasebeci cocukla konuştum bugün ise gecikebileceğini, önümüzdeki aya kalabileceğini söylüyor maaşın...
zaten maaşlar 1 ay içeride kalıyormuş bunuda işe başladıktan sonra öğrenmiştim yani yeni işe başlayan birisi 2. maaşını alıyor ilk maaş içeride kalıyor sürekli, bana sadece ocak 30 ve 31 için küçük bir para yatırmışlardı 70 küsür tl ve bu parada mart ayı ilk günlerinde yatmıştı.. simdi ay sonu yaklaşıyor en azından 1 aylığımı almam lazım ki üstüne mart ayında da çalıştıgım günler var hemen hemen 1bucuk maaş yapıyor yani
ayrıca bugün internetten kontrol ettim sigortamı da yatırmamışlar 1 tl bile görünmüyor 2014 yılında
şuanda mağdur durumdayım, bu ayın sonunda ankaradan istanbula iş görüşmesine gideceğim , işe başladığım içinde birşeyler almak zorundaydım kredi kart borcu var ve çok sinir bozucu bir durum kurumsallar bunlar şuanda iş yerinde müdürler falan var ceo oları başka bir ilde arada gidip geliyor adam
lütfen yol gösteriniz gerçekten zor durumdayım nisan ayına geldik zaten harcadığım para var bir sürü en azından hakettiğim parayı almak istiyorum bir an önce
Cevap: İşten çıkarıldım maaşım da ödenmiyor
İcraya verin ödemezlerse haciz istersiniz itiraz ederlerse iş mahkemesinde dava açarsınız.