Esim bana ihanet ediyor ettigi kiside evli elimde bunu ispatliyacak tek sey ses kaydi buda saniyorumki gecerli degil bir tanede kizim var eger bosansam kizimin velayetini alabilirmiyim kizim 8 yasinda ne yapmak gerekiyor
Printable View
Esim bana ihanet ediyor ettigi kiside evli elimde bunu ispatliyacak tek sey ses kaydi buda saniyorumki gecerli degil bir tanede kizim var eger bosansam kizimin velayetini alabilirmiyim kizim 8 yasinda ne yapmak gerekiyor
Evlilik sürecinde eşinizin sadakatsizliği nedeniyle boşanmış olmanız , kızınızın velayetinin size verilmesi için yeterli değil. ( erkek tarafsınız diye düşünüyorum)
Peki ne yapmak gerek evet erkek tarafi ayrica esim suan onun ihanetini bildigimi bilmiyor
Eşinizle anlaşmalı olarak boşanın,
velayet konusunda şansınız yok bence.
Ama o benim hayatimi mahvetti bide odul olarak kizimidami verecem ses kayitlari delil olarak kabul olmuyormu
Ödül olarak kızınızı siz istiyorsunuz yani, yada eşinize ceza olarak.
Öyle mi??
İhanet ettiğini biliyorsunuz, hiçbir şey yokmuş gibi devam ediyorsunuz. Buradan çıkacak psikoloji, yaşamı ya size ya eşinize zehir edecektir. Madem öğrendiğiniz. Öğrendiğinizi söyleyin. İnsan duygusal bir organizma. Sinir krizine girip eşini çocuklarını öldüren insanlar biliyoruz. Olmaz böyle bir şey.
Eşinizin sadakatsizliği konusunda daha fazla, daha fazla, çok daha fazla delil elde edin, fotoğraflar, ses kayıtları, videolar, mailler ... akla ne gelirse.
Ses kaydının nerede nasıl hangi şekilde elde edildiği önemli. Öyle "olmaz" demeyle olmuyor bu işler.
Sadakatsizliği ispat eden her türlü bilgi ve belge delildir. Takdir edilip edilmeyeceğine hakim karar verir. Ancak onlarca dakikalık aşk dolu ses kaydına, videolara, maillere, fotoğraflara kayıtsız kalacak bir hakim olacağına da inanmak istemiyorum.,Vatandaş yaşadıklarını nasıl ve neyle ispat edecek.
Size tavsiyem sayın üye, sabırla ve stratejik olarak bolca delil elde edin, sonra eşinizi karşınıza alın, elinizdeki deliller ile boşanma davası açacağınızı, hem kendisinden hem 3 ncü kişiden tazminat talep edeceğinizi, cümle aleme rezil olacaklarını, ailesi, eşi dostu tarafından öğrenilmesi halinde yaşayacaklarını düşünmesini söyleyin.
Çocuğunuzun velayetini vermesi ve hiç bir talepte bulunmadan anlaşmalı olarak boşanması halinde bunların yaşanmayacağını söyleyin.
Köşeye sıkıştırın yani.. O zaman (belki) istediklerinizi alırsınız.
Geçmiş olsun
aynen dediginiz gibi yapiyorum sabirla ses kayitlari bana ait bir isyerinde kayit oluyor ama o bilmiyor ben bu gizli kayit olayini anlamiyorum biri zaten bile bile acik vermez elbette gizli olacak ayrica 2. Bir telefon var ama numarasini tespit edemedim cunku benden gizliyor
Sahisin isyerini biliyorum oraya girerken resimlemem gerek ama buda ozel hayatin mahremiyetine girermi bilmiyorum en kabul etmedigim seyde aksam eve gittigim zaman bana hic bir sey yapmiyormus gibi sicak ve yakin davranmasi.. ayrica ailesi bu durumu ogrense red ederler ona kesinlikle sahip cikmazlar bunu iyi biliyorum