EŞİm boŞanmak İstİyor 3.kİŞİ var.
4 yillik evlİyİm eŞİmİn baŞkasiyla İlİŞkİsİ var...boŞanmak İstİyor...yakinda da boŞanma davasi aÇacak .elİmde delİller var.delİller turkcellden kullanim detaylarini turkcell Şİfreyle alaraktan oldu((bunun bİ kusuru var mi ) gÖrÜŞtÜĞÜ kİŞİnİn adini soyadini numarasini bİlİyordum.kendİsİnİ uyariyorduk. Uzak dur dİye ama yİne gÖrÜŞÜyordu bİzİ de yakinen taniyordu.
Sonra eŞİm pİŞman olmuŞ gİbİ yapti eŞİm babasinin evİnde kaldiĞi İÇİn ÜstÜndekİ baskidan kurtulmak İÇİn olsa gerek dÖnmek İstedİ ben yİne affettİm Çocugumuz var fİlan dedİm.1o gÜn sonra yİne gÖrÜŞÜp konuŞtugunu hatta adamin evİne gİdİp adamin annesİne benİ kÖtÜledİĞİnİ ben oĞlunu sevİyorum dedİĞİnİ ÖĞrendİm ..Çocugun aİlesİnİn de madem Öyle olay bu kadar duyuldu baŞimiza kalacak bu İŞ boŞan kocandan da evlendİrelİm sİzİ dedİĞİnİ ÖĞrendİm en son babasina bÜtÜn bu olaylari ve yİne o Çocukla gÖrÜŞtÜĞÜnÜ sÖyledİĞİm de 2 gÜnde 2 kez İntİhara kalkiŞti 155 İ aradim geldİ aldilar 2 gÜn hastanede psİkolojİk tedavİ gÖrdÜ...Şİmdİ ben;
1-maddİ manevİ tazmİnatla her İkİsİne dava aÇmayi
2-Çocugun aİlesİne yataklik yaptiklari İÇİn dava aÇmayi
3-Çocugumun velayetİnİ almayi
4-eŞİmİ bu Çocukla taniŞtiran al numarasini konuŞ dİyen eŞİmİn kiz arkadaŞina hepsİne
bunun bedelİnİ Ödetmek İstİyorum...olaylar bukadar deĞİl bana yapilanlari Özet geÇtİm..!!
Cevap: EŞİm boŞanmak İstİyor 3.kİŞİ var.
Kolay değil, allah yardımcınız olsun.
1 nolu maddedeki isteğiniz dışında diğerleri için pek şansınız olmadığını sanıyorum.
şuan çocuğuma ben bakıyorum 3 bucuk yaşında eşime babası al çocugu gel benle otur ilgilen çocukla demiş eşim çocugu istememiş... zaten yediği naneleri babasına söyleyince ozaman al çocugunu bak dediği ve evde çocugu bırakıp gittiğini ve karakola şikayette bulundugumu biliyor herkes...benden ayrılıp sevdiği çocukla kaçacak,kaçacak diyorum çünkü buralarda barındırmam onları..yani bana onlara zarar verebileceğim hukuki bir yol için yardımcı olabilecek birisi lazım...adaleti kendim sağlarsam iş başka yerlere gider ben bunu istemiyorum kesinlikle.
Bir avukat...
açın davanızı, delil ve şahitlerinizi sunun,
en kısa zamanda kurtulun.
Davanın özel boşanma sebebi veya genel boşanma sebebiyle mi açılacağı ve deliller konusunda kesinlikle avukatınızla birlikte hareket edin.
Avukatınıza danışmak için gecikmeyin.
Genel boŞanma davasi aÇacak bence Şİddetlİ geÇİmsİzlİk dİye... Ama ben asil boŞanma sebebİnİn İlİŞkİsİ oldugunu delİllerİmle bİrlİkte sÖyleyecegİm...Önce dava aÇmasini mi beklemelİyİm yoksa aldattigini ortaya koyup ben mİ dava aÇmaliyim Öyle bİr sİnİr kİ İÇİmdekİ onun İÇİn bİr kuruŞ bİle harcamak İstemİyorum...demek İstedİĞİm onun aÇtigi boŞanma davasi Üzerİnden magdur olan taraf olarak devam ettİrebİlİr mİyİm?
Karşı yan dava açarsa süresi içerisinde karşı dava açılabilir. Fakat her halükarda masraf yapacaksınız.
Tekrar ediyorum, gecikmeksizin avukatınıza başvurunuz.
Alıntı:
tatlish rumuzlu üyeden alıntı
Allah yardımcınız olsun.
amin aminnn