Hosting firmasına hangi yol ile dava açarım
Şubat ayı sonuna doğru sitelerde kopma bağlantı sorunları vardı destek bölümüne yazmadım martın 14 yedek alırken siteler birden gitti aradım 45 dk gelir işlem yapıyoruz dendi 45 dk sonra geldi ben ankara ' ya yolculuk için gideceğim için pazartesi yedek alırım dedim çünkü son 5 günde gelen giden ürünler ve siteyi komple yazılımsal ve bilgisel olarak 5 gün mesaiye kalarak düzelttim. Yani 5 günlük emek ve zaman pazartesi işe geldim patronum çöktü site yok ilk siteye girdim haberlere baktım bir şey yok yazdım destekten gelen cevap aynen şu siz kendi ns kullanıyorsunuz ip değişmiş birde siteleri martın 4. günündeki haline aldık güncel hali silindi. Şimdi hiç açıklama yok sessizce bekliyorlar dava açmayı planlıyorum. Yanlız nasıl ve ne şekilde dava açarım u konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Cevap: Hosting firmasına hangi yol ile dava açarım
"siteleri martın 4 aldık silindi." gibi ifadelerinizi anlasam cevap vereceğim ama, gerçekten yazınızın çoğunu anlamadım.
martın 4. günündeki haline aldık güncel hali silindi kayıp demek istedim. Bugün aradım siz bizi yanlış anlıyorsunuz silindi almaya çalıştık olmadı diyor büyük zarar var diyorum yapacağımız bir şey yok diyor telefondada zorunlu olarak cevap verdi destekte cevap bile yazmıyor.
şuan sitelerinden tamamen banladılar beni hukuk yoluna başvuracağımı belittigim için. Hatta bir yere verilen reklamının altına kurallar çercevesinde yorumda bulundum onuda sildirdiler
Alıntı:
sevdimsadece rumuzlu üyeden alıntı
şuan sitelerinden tamamen banladılar beni hukuk yoluna başvuracağımı belittigim için. Hatta bir yere verilen reklamının altına kurallar çercevesinde yorumda bulundum onuda sildirdiler
ip kayıtları vs ellerinde olduğu için birde serverleri yurt dışıysa şansın çok düşük ama denemekte fayda var
Hayır türkiyede faliyet gösteren bir firma Ankarada zaten firma bilgi edinmemide engelledi nereye nasıl dava açacagım nasıl bir dilekçe verecegim bu konuda fikriniz varsa yazarsanız sevinirim.
Şuan firma günün olmanına ragmöen hizmetimi kesti sitelerimi sildi daha büyük zarar var