Telefonda kufur hakaret ve tehdit
Selamlar,
Yaklasik yarim saat once internette gorup begendigim bir araba icin araba sahibini aradim.arabanin modelini soyler soylemez bugun o araba hakkinda konusmaktan biktigini,araba yuzunden konusmaktan sarjinin bittigini soyledi.basima bela oldu araba aramayin artik gibi soylemlerde bulundu.bende o zaman arabayi internetten kaldirmasini,yoksa surekli aranacagini soyledim.sana hesap mi verecegim lan sanane dedikten sonra yuzume kapatti.daha sonra tekrar arayip yaptiginin yanlis oldugunu,benim musteri oldugumu ve arayip bilgi almaktan daha dogal bir seyin olmadigi soyledim.hala ariyorsu deyip agza alinmayacak kufurler etti.ne annem kaldi ne esim.soylediklerini esim ve ablasi da telefonun hoperlorunden duydu.ben sikayetci olmak istiyorum,nasil bir yol izlemeliyim sizce?bir avukat yardimi almali miyim yoksa kendim savciliga mi gitmeliyim?
Tesekkurler.
Cevap: Telefonda kufur hakaret ve tehdit
Dilekçe ile suç duyurusunda bulunun. Dilekçenize aynen burada yazdıklarınızı ve size edilen küfürleri açıkça belirtin. Avukata gerek yok, doğrudan dilekçe ile başvurun.