Muş Otobüs firmaları Sürekli Trafik KAzası YapıyorAma Ortada Davalar Yok
Merhaba,
Muş Otobüs firmalarında yolcu olaraktan bu ikinci kazam. Koskoca otobüs dümdüz ve bomboş yolda 5 takla attı . Hastaheneye filan gittik. Geçen kazada (2 yıl önce gene araba 3 takla atmıştı) jandarma komutanı HAZRETLERİ ifademizi almaya gerek görmemişti. bekle bekle alırlar dediler karakolda bekleye bekleye 6 ay geçti 1 sene oldu sonunda olay kendi kendine kapandı.
Bu sefer gene aynı. Jandarma da polis de ifade filan almıyor. Geçen konyada olan ölümlü kazayı yapan firmayla aynı firma.
Şimdi adli raporu doktor tuttu benim tedavim henüz yapılmadı bile (4 gün geçti kazadan)daha salı gününe gün verildi doktora gitmem için gidersem de doktor rapor verir mi bilmiyorum ama vücudumda ezilmeler var muhtemelen birkaç da kemiğim çatladı ama henüz raporum yok (röntgen bile çekilmedi evet ).
P.tesi gidip kendim mi savcılığa başvuruyapmam gerekiyor ne yapmalıyım? Lastiklerin yaz lastiği olduğunu gördüm ama ERzurum yolunda kar eksik olmaz haliyle bu büyük bir kusur. Bu konuda dava açmak için bir dilekçem yeterli olur mu? Ayrıca jandarma komutanı gibi savcı da direk dosyayı kapatırsa yapabilecğeim birşey var mı? Firmayı ulaştırma bakanlığına şikayet etmek gibi birşey?? En azından bir bedel ödesinler istiyorum artık yeter.