İnternetten para Kazanıyorum Vergi Ödemem gerekiyormu?
Merhaba Arkadaşlar Foruma yeni üye oldum
Yaşım 17 Ben İnternet Üzerinden Para kazanmaktayım Harçlığımı çıkartıyorum
Aylık 500-600 TL bir kazanç elde ediyorum.
Nasıl kazandığımsa Şudur. : Bir Hit Sitesi Var Yabancı Bu Sitede Üyelik açıp PUAN ını Arttırıyorum normal yasal yollarla..
daha sonra Bu sitede 10 tl ye satılıyorsa kredi ben 5 tl den satıyorum Forumlardan.
Fakat İnternetten araştırdım Vergi fln ödemem gerekiyormuş galiba
yardımcı olurmusunuz?
Cevap: İnternetten para Kazanıyorum Vergi Ödemem gerekiyormu?
Arkadaşım öncelikle genç yaşta bu şekil para kazandığın için tebrikler. Belirttiğin gibi bu işin vergisel yükümlülüğü var ve bu yükümlülük altına girersen kazandığından fazla giderin olur. Yaptığın işlem tespit edilirsede aşırı bir vergi ve ceza yükü altına girersin. En güzeli bu ileri yapmayı bırakmak. Tercih senin
Nasıl Yani :/
" bu yükümlülük altına girersen kazandığından fazla giderin olur. " derken anlamadım
bu işi yapmamalı mıyım :(
" En güzeli bu ileri yapmayı bırakmak. " burayı da tam anlamadım 18 yaşıma kadar Vergi ödemem gerekiyormu?
Birde Mobil ödeme İle Alsam Bir sorun çıkarmı Sizce?
Vergi kaydi actirdiginizda, odeyeceginiz vergiler, muhasebe ucreti, sgk primi vbg odemeleri dusunurseniz 500 tl gibi kazancla zarar edersiniz
Ödemelerimi Mobil ödeme Olarak alsam gene vergi ödemem gerekirmi anlaşılırmı sizce?
Alıntı:
MustafaEzel rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba Arkadaşlar Foruma yeni üye oldum
Yaşım 17 Ben İnternet Üzerinden Para kazanmaktayım Harçlığımı çıkartıyorum
Aylık 500-600 TL bir kazanç elde ediyorum.
Nasıl kazandığımsa Şudur. : Bir Hit Sitesi Var Yabancı Bu Sitede Üyelik açıp PUAN ını Arttırıyorum normal yasal yollarla..
daha sonra Bu sitede 10 tl ye satılıyorsa kredi ben 5 tl den satıyorum Forumlardan.
Fakat İnternetten araştırdım Vergi fln ödemem gerekiyormuş galiba
yardımcı olurmusunuz?
Dostum ne iş yapıyorsun netten banada tavsiye edermisin ?