-
Kredi Kartı
Merhabalar. Konuyu umarım uygun yere acmisimdir.2013 haziran ayında yardımcılıgını yaptıgım ve evinde kiracı oldugum sahis hakkımda suc duyurusunda bulunmuş.Kredi kartlarını caldıgımı ve para cektiğim konusunda.Ben Şahsın banka işlerini arasıra yapmaktayım.kira ödemeleri,fatura ödemeleri vs . Kiraya vermis oldugu dairelerin faturaları halen adıma kayıtlıdır. Şahıs 4 adet kredi kartını kendisi bana verdiği gibi şifre kullanılarak işlem yaptım. Toplam cekilen meblag 35 40 milyar arası bir rakam. Kartları çalan biri olmuş olsaydım tüm kartları sıfırlardım 400 milyar gibi bir rakam.Calan şahıs tüm kartlarını çalar 9 10 adet kart mevcut. Olayın oldugu gün şahısın isteği dogrultuda kredi kartlarında dilediği miktarları cektim ve kartlarla paraları kendisine verdim.Tarafıma yapılan suclama icin bugun ikamet ettiğim adrese polis gelerek çağrı kağıdı bıraktı.savcılık talimat bürosundan gelen evrakları karakolda okudum ve olayın aslını yazılı ifade olarak verdim. Bundan sonra ne tür bir süreç işler hakkımda.Tarafımca neler yapılması gerekir. Cevaplarınız için teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.