-
Cep Telefonu Bulma
Merhaba arkadaşlar bu olay başıma gelmeden önce cep telefonu bulma nın hırsızlık sucuyla eş tutuldugunu bilmiyordum taki o günü yaşıyana kadar..
Ben Ptt nin bir taşeron na baglı olarak calışan posta dagıtıcısıyım
bir gün bir eve evrak götürmek için gittim kapıyı caldım birsüre baktım kimse cıkmıyor tam döndüm gidiyodumki evin sokak kapısının yanında dışarıda bir telefon alsammı almasammı irademe yenik düştüm ve aldım sonra bir kac gün gecti aldıktan sonra cok huzursuzdum ve tel sahibi bana ulaştı bir şekilde hem korktum hemde cok cekindim pişmandım saten aldıgım için bende diyemedim sahibine ve ogun teli kapatarak bir çöp birikintisine atttım.
Bir süre sonra karakoldan cagırdılar memura aynen anlattım nasıl aldıgımı görüşmemi ve satmıyıp korktugumdan ve pişman oldugumdan attıgımı beyan ederek ifademi verdim
Bu bana cok büyük bir der oldu daha sonra defalarca çüzdan anahtar vb. gibi şeyler buldum hepsini sahiplerini arıyarak teslim ettik
9, sulh ceza mehkemesinden dava gün mesajı geldi tarafıma dava dosyası düzenlenip acıldıgını dava türününde hırsızlık oldugunu yazıyor
şimdii merak ediyorum ne ceza cıkar acaba diye
bilen veya tahmin yürüte bilicek arkadaşlar varsa yazarsa cok sevinirim