Kapattığım Kredi Kartımdan Başkaları Tarafından Alış Veriş Yapıldı
Telefon bankacılığı ile yapmış olduğum müşteri temsilciliği görüşmelerimizde (ellerinde kayıtlar bulunmaktadır) 24.10.2013 kartımı 0 borç 0 bakiye ile kapattım. Kendilerine bir daha asla yapı kredi ile çalışmayacağımı bildirdim.
Müşteri temsilcisine elimde bulunan kartımı ne yapmam gerektiğini sorduğumda parça parça yırtıp atabilirsin dedi bende aynısını yaptım. Fakat bu olaydan bir ay sonra yani 21.11.2013 tarihinde başkaları tarafından benim yırtık attığım kredi kartım ile alış veriş yapıldığını müşteri temsilcisinden telefonuma gelen mesajla öğrendim.
Sonuç olarak kapatmış olduğum karttan bir ay sonra başkaları tarafından nasıl alış veriş yapılıyor. Banka buna nasıl izin veriyor. Benim yapmadığım bu alış verişin bedelini banka bana ödettirmeye çalışıyor. Bende ödemeyeceğimi harcama itirazında bulundum, ihadeli ve taahütlü dilekçe ile bu alış verişi benim yapmadığımı kartımı kapattığımı kapatılan kartımdan bir ay sonra alış veriş yapıldığını bildirdim tamamen bankanın sorumsuzluğundan kaynaklanan bir olay
Bu durumda benim ne yapmam gerekiyor ? Tüketici hakları mahkemesine vermek istiyorum. İzleyeceğim yol nedir ?
Cevap: Kapattığım Kredi Kartımdan Başkaları Tarafından Alış Veriş Yapıldı
yokmu bir cevaplayacak uzman ?? Sorumuz havada kaldı yarın işlem yapmayı düşünüyorum yardım edin lütfen.
Bnkaya harcama itirazında bulundunuz mu?
Alıntı:
senoleker rumuzlu üyeden alıntı
Bnkaya harcama itirazında bulundunuz mu?
bulundum dilekçe yazdım yukarıda da belittim fakat onlar bu parayı benim ödemem gerektiğinde diretiyorlar.. Benim bunu ödeyemeyecek gücüm yok değil 800 TL parayı öderim sorunda değil fakat ben kartımı kapattım kapattıktan sonra kartı yırtıp attım faka t bir ay sonra kartta işlem yapılıyor bizzat kartın kendisiyle işlem yapılmış deniyor ve 800 tl lik eletronik eşya alınıyor. Bu parayı ben neden ödeyim