Cevap: senet ve dolandırıcılık
kocaman sitede cevap verecek kimse yokmiiiiii
avukat değilim yardımcı olmak isterim. zaman kaybetmeden bir bilirkişiye adli işlem başlatın. saygılar..
Yardımcı olacak tecrübeli birileri yok mu.
Alıntı:
solmaz88 rumuzlu üyeden alıntı
Yardımcı olacak tecrübeli birileri yok mu.
Elden verdiğiniz parayı ispat etmeniz imkansız olmasada zor,siz elden verdiğiniz parayı ispat ettikten sonra geri kalanları ile uğraşmalısınız
En önce bir profesyonel hukuksal destek alın. Kaybınız ağır ve hem bu kaybın telafisi için, hem de mağduriyetinizin müsebbibinin cezalandırılması için uzman desteğine ihtiyacınız olduğu kanısındayım.
Ya da hiç zaman kaybetmeden basit yoldan bir dilekçe yazın ve Cumhuriyet Savcılığını durumunuzdan haberdar edin. Siz bu dilekçede falan yasa maddesi filan hak ihlali ile sebebiyle gibi tekniğe boğulmak zorunda değilsiniz. Somut olayı anlatın, savcılık dilekçenizi değerlendirecektir. Süreç sonra devam eder. Kaybınız ile ilgili ise açmanız gereken başka davalar var. Döner dolaşır yine bir avukat desteğine ihtiyaç duyarsınız.
Esenlik ile...
ses kaydı bilgisi dahilinde alınmışsa ve bunu aynı kayıtta onaylıyorsa geçerli olur aksi halde suç işleyen siz oluyorsunuz ama ortada bir suç varsa savcı değerlendire bilir.
Aşagıdaki konu için bana yardımcı olurmusunuz.
YENİ GELİİŞME OLDU.
Şimdi benim bi kapı komuş vara bana icradan araç alıp uygun fyata satıgını söyledi bana bir tane alabilecegini söyleyip ihale için para istedi bende verdim.sonra komşu ya güvendim 16 bin tl para verdim.sonra mersinde gitti arabayı getirirken kaza falan oldu dedi.onun yerine ben sana hundai i20 satayım dedi paki dedik .arabayı gördum onun üzerine bi 10 daha verdim.sonra notere gitti bana satış veremedi.yok vekaletle satış falan filan.noter kapandı.yani bu şahıs benden 55 bin tl çarptı. elimde 50 bin tl lik senet var.ama hesabına göndergime dair hesap ekstresi de var.birde ses kayıtları.bu şahıs böyle 3 kişiyi daha dolandırmış.verdigim parayıda inkar ediyor ama ses kayıları mevcut .Bu işin içinden nasıl çıkabilirim.
Yardımlarınız için şimdiden tşk.
Alıntı:
zoomadsl rumuzlu üyeden alıntı
ses kaydı bilgisi dahilinde alınmışsa ve bunu aynı kayıtta onaylıyorsa geçerli olur aksi halde suç işleyen siz oluyorsunuz ama ortada bir suç varsa savcı değerlendire bilir.
Bakınız Lütfen :https://www.hukuki.net/showthread.php...esini-kaydetme!
bu kişi içiin icra takibi başlatık.üzerinde hiç birşey yok.ama dedesi annesine kendisine ve kardeşine zonguldak tan arazi verdi.bütün arazileri annesi tek tapu olarak üzerine almış.buda borcu oldugundan annesine vekalet vererek arazileri annesine devretmiş olabilecegini düşünüyoruz.bu durumda annesinden borcu tahsil edebilirmiyiz.veta annesinin üzerindeki mal varlıgından tahsil edebilirmiyiz.
SAYGILAR..