Tüketici Hukukunda Uzman Avukat Arıyorum
Merhaba,
Tüketici hukukunda ciddi anlamda tecrübeli avukat arıyorum. Davayı kazanacağım konusunda en ufak şüphem olmamakla birlikte yanlış bir iş yapmak istemiyorum.. Bu nedenle ilgilenen avukat arkadaşlar benimle irtibata geçerse çok sevinirim..
saygılar
Cevap: Tüketici Hukukunda Uzman Avukat Arıyorum
Yanlış işi internetten avukat arayarak yapıyorsunuz avukatınızı yakınlarınızdan güvendiğiniz insanlardan referansla edinmelisiniz yani benim bir avukata ihtiyacım var dediğinizde bu avukat iyidir memnun kalırsın sözünü işitmelisiniz.
Engin bey tavsiyeniz için teşekkür ederim ancak Prensip olarak çevremden kimse ile referansı dahi olsa ticari hiçbir iş yapmıyorum. En doğrusu tanıdık yada tanıdığın tanıdığı olmaması hal böle olunca herkes işini daha iyi yapıyor. iş tanıdık işine girince işin disiplininde erozyonlar oluyor. Yeri geliyor Hesap bile sormaya imtina ediyorsunuz.. Tecrübe ile sabit. Yoksa çevremde bizzati en az 3-4 avukat arkadaşım var. Keza burada da Uzmanlığı olan bir avukat arkadaş zaten, uzmanlığı yada bilgisi yokken çıkıp var diyeceğini düşünmüyorum..
Harika bir prensip,
ancak sitemizde avukat arayışınıza yanıt bulamazsınız,
bulunduğunuz bölge barosuna başvurmanızı öneririz.