Taksİrle bİr kİŞİnİn yaralanmasina neden olma 2014
Öncelikle merhaba ben 2013 de taksirle bir kişiyi araçla yaraladım ve ne yapacağımı bilmiyorum
2013 de iş dönüşü saat 10:30 civarında mahallemde giderken bir yolda bir çocuğa çarptım geçtiğim alan dar ve kız arabadan inip karsı daireye koşuyordu çarptım ve hastaneye götürdük biraz hastanede kaldı ve ailesi şikayetçi olmuştu bende alkol falan çıkmadı tabiki çocuğunda bir şeyi yoktu sadece ödem oluşmuş geçmiş bir ara sonra eve kağıt geldi iş yüzünden ilk mahkemeyi kaçırdım ve 2. mahkemeye gittim o arada ailelerle konuştuk tanıdık çıktı ve aramızda hallettik şikayetçi olmayacaklardı mahkemeye onlar gelmedi hala şikayetçi gözüküyormuş hakime söyledim bana söylenmedi bilmiyorum falan dedi zaten onlara avukat tutulmuş ben yollar dar görmedim arabadan indiğini deyince 14 mart 2014 de keşif verdi ve 2 ay sonrasında mahkeme var avukat tutmam gerekiyor mu ve ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ve biraz araştırmadığıma göre hükmün açıklanması serbest bırakılması kararı verebilirmiş benim KPSS DEN POMEM (Polis Meslek Eğitim Merkezleri) sınavına giricem bu sene ve alım şartlarında bu hükmün alınmaması şartı var hükmün açıklanması serbest bırakılması hükmünü giymemem gerekiyormuş avukat tutmam şart mı bu hükmü verebilir mi hakim yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.