Kasten adam yaralama suçu
merhabalar öncelikle bu gibi forum hizmeti verdiğiniz için çok teşekkür ederim öncelikle ben sizlere daha açık bir detayı ile olayları anlatıyım o zaman daha çok bana içimi ve morelimi rahatlatacak cevaplar verirsiniz.
Suç : Bıçakla kasten yaralama
Şikayet Tarihi : 28.01.2006
Suç Tarihi : 28.01.2006
27.01.2006 tarihinde kız kardeşim beni cep telefonundan arıyarak eşi ile tartıştığını söylemişti elbette her aile içi sorunları olduğu gibi bu tip bir olaylar eniştem ve kız kardeşimin başına'da gelmişti.Ben kız kardeşime telefon'da sen biryere gitme ben eniştem ile konuşurum telefonda dedim ama kız kardeşim dayımlara bırak beni abi diyerek ısrar ediyordu.Ben abilik görevimi yapıp her aile içinde böyle durumların olacağını söyledim ve o senin eşin tartışırsınızda,kavga'da edersiniz bu gibi durumlar'da bir yere gitmene lüzum yok dedim tamam abi dedi kız kardeşim ve telefonu kapattı.Kapattığı zaman eniştemin cep numarasını arıyarak olayın ne olduğunu öğrenmek istemiştim ama telefonu açtığı zaman beni tanımamazlıktan geldi bana hakaret ve küfür etti karşılıklı küfürleşmeler oldu ve telefonu kapattık. 27.01.2006 tarihin'de saat 11:30 sularında evimize arkadaşları ile gelmişler ama arkadaşının birinin polis olduğunu anneme ima ederek kapının açmasını söylemiş annem'de kapıyı açıp eniştem ve arkadaşlarını eve almış evde o esna'da biladerim'de varmış ama ben dışarıdan geldikleri araç'ları görünce birden korku içine kapıldım ve biladerimi aradım abi eniştem ve arkadaşları sanırım bizim evdeler herhangi birşey var mı dedim hayır oğlum birşey yok sen gelme ben arıyana kadar dedi kapattık ve eniştem ve arkadaşlarının evden çıkmasını bekledim ve evden çıktıklarını gördüm iki araç ile evimizin önün'den ayrıldıkları zaman ben eve gitmek için tam zamanı olduığunu düşündüm ve eve gittim hayırdır abi dedim eniştem ve arkadaşları ne için geldiler dedim.Oğlum telefon'da neden birbirinize küfür ettiniz dedi bende kız kardeşim ile tartıştığını ve olayın ne olduğunu öğrenmek için aramıştım ve beni tanımamazlıktan geldi küfür etti ve hakaret etti o bana küfür edince ben dayanamadım bende küfürlerine karşılık verdim ve telefonları kapattık dedim.Tamam ben eniştem ve arkadaşları ile konuştum olayı kapanacak dedi tamam abi dedim bu eve gelişlerinin ERTESİ günü işten eve gelmiştim ve anneme anne ben bugün bir yere çıkmıyacağım odama çekilip çekirdeğim ile televizyon seyredeceğim dedim.30 dakika geçmedi beni biri aradı ve aşağı inmemi özel bir konu hakkında benimle konuşmak istediklerini söylediler bende siz kimsiniz dedim eniştenin arkadaşıyız dediler inanmadım ve telefonu kapattım 5 dakika sonra eniştem aradı ömer aşağı in seninle konuşacağız dediler bende daha önce bizim eve gelip annem ve abim ile konuşmuşlardı sanırım benden özür dilemek ve barışmak istediğini düşündüm.Üzerimi giyindim aklıma kötü kötü olaylar geldi cam'dan aşağı baktım ve 3 kişi olduklarını gördüm ben gene ne olur olmaz dedim annemin oturduğu odaya geçtim meyva yiyordu ordan meyva bıçağını alarak aşağı indim geldikleri Araç'ın şöfor kapısını açtım şöfor eniştem'di ve hayırdır enişte dedim ne konuşacaksınız dedim.Ordan 30 veya 35 yaşında iri yarı biri DELİKANLI BURASI MUSAİT DEĞİL ARABAYA BİN MUSAİT BİR YERDE KONUŞURUZ dedi.O esna'da iyi niyetle gelmediklerini anladım ve enişte ben eve gidiyorum akşam akşam ben başıma bela almak istemiyorum dedim.Arkamı döndüm evimin önüne geldim giriş kapısın'dan içeri girmeden eniştem ve Arkadaşı yakam'dan tutarak yan tarafımızda bulunan binanın duvarına yasladılar beni ben konuşmak taraftarıydım ve enişte ne oluyor dedim hiç ses çıkarmadılar arkadaşı ve eniştem beni zorla arabaya bindirmek istiyorlardı ama ben direniyordum o sıra zaten benim aklıma kötü kötü düşünceler girmişti bunlar beni arabaya bindirip ıssız bir yere götürüp ya öldürcekler yada beni yaralayıp bırakacakları aklıma geldi konuşmak isteyen bir insan insan gibi konuşurdu belli ki iyi niyet ile gelmemişlerdi.Eniştem ve arkadaşı beni iyice zorla arabaya bindirmek istiyorlardı çekip çekip duruyorlardı artık ben dayanacak durumda değildim meyva bıçağını çıkartarak.Eniştemin Sağ Kolundan bıçağı vurdum vurunca geri çekilmişti diğer arkadaşı halen beni arabaya bindirmek için çekip duruyordu bırak dedim bırakmadı bir bıçak'da Arkadaşına salladım ama kendim'den uzaklaştırmak için bıçak Miğde kısmına denk geldi ve dengesini kaybetti yere düştü yere düştüğü zaman ENİŞTEM ARABAYA DOĞRU KOŞTU Koşu koşmaz zaten bıçağı olay yerine bırakacak ordan uzaklaştım....
20 dakika sonra Emniyet memurları bana telefon açtı ve yerimi söylememi istediler ben polis oldukların'dan şüphe ettim hayır siz polis değilsiniz beni kandırmaya çalışıyorsunuz dedim.Oğlum dediler bak annen yanımızda evinizdeyiz dediler gene inanmadım annemi telefona verdiler konuştuk annemin sesini duyunca inandım ve yerimi söyledim gelip beni aldılar...
Şimdi bana bir mahkeme kağıdı geldi şu yazılar geçmekte.
SORUŞTURMA EVRAKI İNCELENDİ :
Olay tarihinde saat 21:00 sıralarında Sincan ilçesi mareşal çakmak mahallesi ilim sokak no :30 sayılı yerin önünde şüpheli Ö.F.K'nin ele geçirilemeyen bıçakla şikayetci N.G'ü hayati tehlike geçirmeyecek ve basit tıbbı mudahale ile giderilebilecek ölçüde yaraladığı, böylece şüphelinin üzerine atılı suçu işlediği, şikayetcinin ifadesi, şüphelinin ifadesi, kati doktor raporu, yakalama ve üst yoklama tutanağı, adli sicil kaydı, nüfus kayıt örneği ve tüm evrak kapsamından anlaşılmakla,
Şüphelinin üzerine atılı suçtan yargılanmasının yapılarak, eyleminin sübutu halinde 5237 sayılı TCK'nın 86/2, 86/3-e, 53/1 maddeleri gereğince cezalandırmasına karar verilmesi kamu adına talep ve iddia olunur.