Online bir oyunda haksız bir ceza almam durumumda hakkımı nasıl savunabilirim? Dava açmayı düşünüyorum haksız yere mağdur edildim ne gibi bir yol izlemeliyim neler yapabilirim amacım hesabımın tekrar aktifleştirilmesi.
Printable View
Online bir oyunda haksız bir ceza almam durumumda hakkımı nasıl savunabilirim? Dava açmayı düşünüyorum haksız yere mağdur edildim ne gibi bir yol izlemeliyim neler yapabilirim amacım hesabımın tekrar aktifleştirilmesi.
bu tür oyunlarda sistemin kendine göre kuralları vardır ve bir yaptırım olduysa demekki kurallarına aykırı bir hareketiniz vardır. Her ne kadar koyduğu kurallar adaleti tam sağlamasada üye olan oyuncular bu kuralları kabul ederek sisteme dahil olurlar.
Net anlatıyım hocam
Bu oyunda illegal program tespit eden bir koruma sistemi yok misal sizin hakkınızda bi şikayet geldimi yöneticiler keyfi ceza veriyorlar.
Tamam oyunu bunlar yapmış olabilir fakat 6 ay gece gündür bu oyuna emek sarfetmişiz cebimizden para vermişiz ve ''bir yaptırım olduysa demekki kurallarına aykırı bir hareketiniz vardır'' kesinlikle ama kesinlikle yok hakaret,illegal program vb hiç bir şey yok bu durumda neler yapılabilir ?
ama çoğu online oyunlarda kurallar yazmıyor bu kuralları üyelerin görmesi gerekmiyormu