Olmayan ünvanda çalıştırılmak
selamlar Bir kamu kuruluşunda memurum asli görevimin dışın kurumumuzda olmayan bir ünvana denk gelen unvanla ile birlikte iki unvan adı altında müdürlüğümüzün verdiği unvanda çalıştırılmaktayım çalıştırılmaktayız. Zaman zaman bu olmayan unvan adı altında ifadem alınmakta cazai müyeyyideler uygulanmaktadır?
sizlere sorum: bu olmayan unvan da çalıştırıldığımızı mahkemeye taşımak geriye dönük üçretini talep etmeyi düşünüyorum nasıl bir yol izlemeliyim.teşekkürler.
Olmayan ünvanda çalıştırılmak
selamlar Bir kamu kuruluşunda memur olarak çalışıyorum kurumumuz bünyesinde olmayan fakat taşrada müdürlüğümüzün yetkisi dahilinde bu olmayan ünvanda çalıştırılıyorum-çalıştırılıyoruz kısacası gün içerisnde iki ünvanda birlikte sorumlu tutuluyor zaman zaman bu olmayan ünvanda ifademiz alnıyor cazai müyeyyideler uygulanmakdır.
bu duruma itiraz ettim lakin kabul görmedi 657 devlet memurları kanunun 45 maddesinde bir memur bir alt görevde çalıştırılamaz iberesi yer almaktadır.
bu durumu adli yargıya taşımayı ve bu olmayan unvanda çalıştırıldığım için geriye dönük alacak haklarım için tazminat davası açmayı düşünüyorum. nasıl bir yol izlemeliyim? Teşekkürler.