İnternet üzerinden emniyet müdürüne hakaret
Merhaba Arkadaşlar
Bir durumdan dolayı internet'den il emniyet müdürümüze bazı cümleler kullanarak hakaret ettim ve ertesi gün kaldırdım. Siber polisler görmüş ve beni aramaya başlamışlar. O gün psikoojik olarak çok sinirliydim ve ne yaptığımı arandığımı öğrenince farkına vardım. Çok pişmanım süreç nasıl işler, ceza yersem nasıl bir ceza yerim ? :'( Şimdiden yorumlarınız için teşekkür eder, hayırlı günler dilerim.
Cevap: İnternet üzerinden emniyet müdürüne hakaret
Polislik yapıyorsan, adli olarak alacağın cezanın öyle yada böyle erteleneceğini biliyorsundur. Ancak idari olarak yaşayacağın sıkıntının haddi hesabı yok. Bir avukatla görüş muhakkak.
Geçmiş olsun.
Polis değilsen, sabıkan yoksa hakaretten yargılanırsın en kötü senaryoda ceza alırsın cezan ertelenir.
Merhabalar tekrardan yorumlarınızla bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Polis değilim normal bir vatandaşım. Olaydan 2 hafta geçti polis hala beni arıyormuş, ne yapmamı önerirsiniz teslim mi olayım ? Sabıkam yok maddi bir ceza almaktan korkuyorum ve yaptığımdan çok pişmanım bilgilendirir iseniz çok sevinirim kolay gelsin.
Aradığını nereden biliyorsunuz? Biri sizi korkutmak için söylüyor olabilir mi?
Arkadaşla durduğumuz eve gelmiş üstad ev sahibi söyledi oda yok demiş, yardımcı olabilir misiniz ?