Odamda bana ait olmayan uyuşturucu bulundu
Merhaba arkadaslar biraz karisik bir konu ve ne yapacagimi bilmiyorum 28.02.2014 tarihinde saat 11:30 da isten eve dondugumde eve geldim ve 12:15 de polis memurlari ellerinde savciliktan imzali arama izni kagidiyla eve geldiler evimde toplamda 12 gram esrar ve uyusturucu kullanilmasi ile ilgili malzeme (kova) bulundu isin uzucu tarafi bu malzemelerle ilgimin olmayisi yani bana ait degiller ogrenci evinde kaliyoruz ve odami bi arkadasimla paylasiyorum ve bu arkadssimin sicili temiz degil polisler eve gelmeden once gazeteye sarili bi sekilde esrari ben balkondan disari attim evimde bu sekilde seylerin bulundurulmasini istemedigim icin evde 2 grami ortak kullandgmz bir gomlekten 10 gramida balkonun asagisindaki catida bulundu polisler geldiginde evde 7 kisiydik ve odayi paylastigim arkadasim evde yoktu ve 7 imizide emniyete goturdular ifademi ayni sekilde anlattim uyusturucunun ve uyusturu icmek icin bulunan aparat (kova) bana ait olmadigini hic kullanmadigimi ve parmak izi alabileceginizi soyledim odayi ortak kullandigim arkadasim ben eve gelmeden 1 saat once icmis ve malzemeleri orda birakmis diger ev arkadaslarim ifadelerinde bunu dile getirdiler benim bir ilgim olmadigimi soylediler ve benim sicilim temiz hicbir sabikam yok bu olay ailemin kulagina giderse bu utanc verici seyden dolayi yuzlerine bakamam daha once 2 ay once turistlik bolgede turistin bana bu zimbirtiyi uzatmasiyla kafamin guzel olus sebebiyle icmistim ve bir dahada icmedim ifademde hepsini soyledim ve bana herhangibi bir test yaptirmadilar nasil bir yol izlemeliyim neler olcak nasil hareket etmeliyim lutfen bana yardimci olun
Cevap: Odamda bana ait olmayan uyuşturucu bulundu
Yardimci olabilecek yok mu :(