Kasten yaralama ve neticesi sebebiyle ağırlasmıs yaralama
iyi günler bilgisi olan büyüklerime bi kaç bişey sormak istiyorum bundan 5 ay önce bi kavgaya karıstım olayda arkadaslarım kavga ettigi için sadece ayırmak amaçlı bulundum ve 1 hafta önce eve savcılıktan kagıt geldi hakkımda kamu davası acılmış tck 86/1 87/3 53/1 hayatı tehlike geçirmeyecek basit tibbi müdahale ile iyileşemeyecek kemik kırıgı olusacak ve kemik kırıgı yasam fonk. etkisi 2. dereceden etkileyecek sekilde yaralandi diye bilgisi olan beni bilgilendirirse çok sevinirim şimdiden teşekürler
Cevap: Kasten yaralama ve neticesi sebebiyle ağırlasmıs yaralama
Alıntı:
canooo rumuzlu üyeden alıntı
iyi günler bilgisi olan büyüklerime bi kaç bişey sormak istiyorum bundan 5 ay önce bi kavgaya karıstım olayda arkadaslarım kavga ettigi için sadece ayırmak amaçlı bulundum ve 1 hafta önce eve savcılıktan kagıt geldi hakkımda kamu davası acılmış tck 86/1 87/3 53/1 hayatı tehlike geçirmeyecek basit tibbi müdahale ile iyileşemeyecek kemik kırıgı olusacak ve kemik kırıgı yasam fonk. etkisi 2. dereceden etkileyecek sekilde yaralandi diye bilgisi olan beni bilgilendirirse çok sevinirim şimdiden teşekürler
?????? cevap verecek kimse yokmuu
lütfen birisi yorum yazsın durum ciddimi avukat tutmamıza gerek varmı
gecmiş olsun bu verilen tck maddelerine göre ceza alırsınız gibi duruyor zaten çok önemli bir şey olsaydı tutuklu yargılanırdınız fakat bu ceza almıyacanız anlamına gelmiyor bence bir avukattan yardım alın derim ceza evi yolu gözüküyor gibi
editttt
- - - Updated - - -
Alıntı:
didi77 rumuzlu üyeden alıntı
gecmiş olsun bu verilen tck maddelerine göre ceza alırsınız gibi duruyor zaten çok önemli bir şey olsaydı tutuklu yargılanırdınız fakat bu ceza almıyacanız anlamına gelmiyor bence bir avukattan yardım alın derim ceza evi yolu gözüküyor gibi
öncelikle cevap verdiğiniz için teşekkür ederim bi kaç gelişme oldu karsı taraf mahkemeden önce bir dilekçe yazıp olaydan sonra iş kaybı olmadıgını ve şikayetlerini geri çekeceklerini söylediler bu etkilermi sizce internette arastırmalarıma göre kırık oldugu için sikayet gerekmiyor ama sikayetinden vazgeçerse en alt sınırdan uygulansa bile ceza evi yolu gözükürmü yada 2 yılın altında oldugu için erteleme olmazmı cevap verirseniz cok sevinirim...
Ceza 2 yılın altında kalır. Sabıkan yoksa karşı tarafın zararı yoksa (varsa öde) cezan ertelenir. (forumda arat: hükmün açıklanmasının geri bırakılması)