-
+18 icerik
Arkadaslar merhaba gittigim bir cafeden wifi ile baglanip torrentten 18 icerikli filmler indirmistim indirdigim filmlerde herhangi bir sikinti bundan eminim ancak gecenlerde polisler ccuk p. Indirildigine dair mekana gelmisler arama yapmislar vs modeme el koymuslar benim torrentten film indirmis olmam basima sikinti acar mi.
-
Cevap: +18 icerik
Bence o kafeyle alakalı bir durum. Sizin kullandığınız bilgisayar kişisel bilgisayarınızsa, zaten harddiskte yasadışı içerik yoksa sorun olmaz.
Bu arada bir konuyu merak ediyorum; mantıken harddiskinizdeki geçmiş silinen dosyalardan (çok yeni değilse silinen tabi) ancak ve ancak bilgisayarı ve harddiski "0" olarak adınıza alıp kullanıysanız siz sorumlu tutulabilirsiniz önceki içerikten. Yani silinmiş dosyalarda yasadışı içerik varsa, bundan da mı siz sorumlu olacaksınız? eğer öyleyse, o zaman ikinci el bilgisayar ve HDD satışını yasaklayıp, ruhsata falan tabi tutmaları lazım :) Yada her HDD alan low level format atacak HDDye. Kıyıda köşede küçük bilgisayarcılarda falan ikinci el laptoplar görüyorum hep, sürekli alıp satıyorlar. O bilgisayarla suç işlenmiş olması yeni kullanıcısına ne gibi zarar verebilir? Hoş bu sorularım çok uçuk biliyorum, ülkede normal suçların bile üstüne düşülmezken, kim takıyorki bilişim suçlarını :)