Dolandırıcılık davası hakkında
Merhaba bizim internet üzerinden satış yapan bir sitemiz var
bir forum sitesinde satış yapıyorum nickim x diyelim sitede y isimli bir kişi telefonu için pasaport kaydı arıyormuş bu kişiye z nickli birisi mesaj atmış benim pasaport kaydım var size satabilirim demiş y kişi de hesap noyu almış sonra bu hesap sizin adınıza değil demiş z kişiside bu arkadaşımın hesabı siz yatırın alırım demiş y kişisi parayı yatırmış z kişisi kontrol için y nin adını tc sini felan sormuş y kişiside bu bilgileri vermiş z kişisi bizim sitemize gelip para yatırdığını söyledi bizde kontrol ettik adını tc sini sorduk ve doğru olduğu için ürünü verdik faturasını kestik daha sonra y kişisi bize dava açmış beni dolandırdılar diye ama olaydaki z kişinin dolandırdığını söylemiş siber suçlardan gelip ifademi istediler ifademi verdim sizce bu olayın sonucu ne olur ip kayıtlarını alabilirler o üye olmadığımı anlayabilirler oradan
Cevap: Dolandırıcılık davası hakkında
mesajlar sizde kayıtlıysa işinize yarayacaktır
Alıntı:
Egemen_19 rumuzlu üyeden alıntı
mesajlar sizde kayıtlıysa işinize yarayacaktır
görüştüğü şasısla mesajları forum sitesinde kayıtlıdır oradan görüşmüş
Verdiğiniz Ürün Nedir Bunu İnternet Üzerinden mi Sattınız
Alıntı:
Av.Mustafa Demir rumuzlu üyeden alıntı
Verdiğiniz Ürün Nedir Bunu İnternet Üzerinden mi Sattınız
ön ödemeli kart
Alıntı:
chieff rumuzlu üyeden alıntı
ön ödemeli kart
Ön ödemeli kart dediğin Ukash mı?
[QUOTE=chieff;503582]evet ukash[/QUOTE
iyi o zaman,ceza yersin.Niye diye soracak olursan belki mahkemen benimledir.
Cezanın sebebi sizin şikayetçi olmanız mı? Adınız Reza degilse nasıl bu kadar eminsiniz?
Benim olay sadece kart satmak kumar oynatmakla alakalı bir olay değil.Bulunduğunuz ilde bu tür davalar çok fazla emrah bey duymamış olmanızda imkansız.
Alıntı:
Av.Emrah Yavuzcan rumuzlu üyeden alıntı
Cezanın sebebi sizin şikayetçi olmanız mı? Adınız Reza degilse nasıl bu kadar eminsiniz?
- - - Updated - - -
isim konusuna gelince nasıl sizin adınız tayyip değilse benimde reza değil.