Ne yapmalıyım bu durumda?
selamlar. dostlar dedemden kalma köyde 27 dönüm bir tarla var ben eker ben biçerim .yalnız mirasçısı 20 kişi hepsiylede görüştüm hepside vermeye razı ancak hepsini toplamak ayrı ayrı vekalet almak zor iş.ne yapsam yapabilirim bu işi ? Ahır yaptım bu tarlaya bazı ihtiyaçlar var tarla benim üstüme olmazsa ziraat kredide vermiyor acilen yardımlarınızı bekliyorum .. sağlıcakla kalın
acil yardım lütfennn...:(
selamlar. dostlar dedemden kalma köyde 27 dönüm bir tarla var ben eker ben biçerim .yalnız mirasçısı 20 kişi hepsiylede görüştüm hepside vermeye razı ancak hepsini toplamak ayrı ayrı vekalet almak zor iş.ne yapsam yapabilirim bu işi ? Ahır yaptım bu tarlaya bazı ihtiyaçlar var tarla benim üstüme olmazsa ziraat kredide vermiyor acilen yardımlarınızı bekliyorum .. sağlıcakla kalın lütfen bilginizi esirgemeyin köyde kalıyorum şehre gidemiyorum lütfen :(
Cevap: acil yardım lütfennn...:(
20 kişiyi bir minibüse doldurup, noterde ve tapu dairesinde o tarla ile ilgili miras paylarını size devretmelerini sağlamak daha kolay olmasa gerek???
ancak kimisi avusturyada kimisi almanyada bir bölümü aksarayda .2-3 kişiden aldım vekalet ama hepsini kayseriye getirtmem çok zor ...bu durumda ne yapmalıyım?
Alıntı:
btlufk rumuzlu üyeden alıntı
ancak kimisi avusturyada kimisi almanyada bir bölümü aksarayda .2-3 kişiden aldım vekalet ama hepsini kayseriye getirtmem çok zor ...bu durumda ne yapmalıyım?
Yurtdışındaki kişilerin kendi kimlik ve pasaportları ve sizin( vekalet verilecek kişinin) kimlik bilgileri ve 2 adet resimle birlikte konsolosluğa şahsen başvurarak vekalet vermesi gerekir.