Başkası adına facebook hesabı açtım
arkadaşlar ben başkası adına facebok hesabı açtım,birisiyle onun adına konuşma yaptım.Resmini de ekledim ama yarım saat sonra resmi sildim sonra da hesabı dondurdum 15 gün sonra hesap kapanacak.Hesap açtığım kişinin haberi var mı yok bilmiyorum. Ola ki haberi olur da dava açarsa neyle karşılaşırım:
Cevap: Bilişim suçundan şikayet / avukat arkadaşlar yardım
arkadaşlar ben başkası adına facebok hesabı açtım,birisiyle onun adına konuşma yaptım.Resmini de ekledim ama yarım saat sonra resmi sildim sonra da hesabı dondurdum 15 gün sonra hesap kapanacak.Hesap açtığım kişinin haberi var mı yok bilmiyorum. Ola ki haberi olur da dava açarsa neyle karşılaşırım:
Cevap: Bilişim suçundan yargılanabilirim.
arkadaşlar ben başkası adına facebok hesabı açtım,birisiyle onun adına konuşma yaptım.Resmini de ekledim ama yarım saat sonra resmi sildim sonra da hesabı dondurdum 15 gün sonra hesap kapanacak.Hesap açtığım kişinin haberi var mı yok bilmiyorum. Ola ki haberi olur da dava açarsa neyle karşılaşırım:(
- - - Updated - - -
ayrıca değişen ip ile kurtarabilir mym
Neden aynı konuyu farklı başlıklarla tekrarlayıp duruyorsunuz? Bu şekilde davranarak forum kirliliğine neden olduğunuz için sorularınız silinebilir üyeliğiniz askıya alınabilir biliyorsunuz değil mi??
Şikayet olursa ceza alırsınız, değişen IP ile kurtarabilme şansnız da olmaz, çünkü şikayet sonucu açılacak dava ile o yaptığınız tarihteki IP nin size ait olduğu belirlenmiş olacaktır, sonradan modem açıp kapatarak farklı bir IP ile bağlanıyor olsanız da bir şey değişmez.
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Neden aynı konuyu farklı başlıklarla tekrarlayıp duruyorsunuz? Bu şekilde davranarak forum kirliliğine neden olduğunuz için sorularınız silinebilir üyeliğiniz askıya alınabilir biliyorsunuz değil mi??
Şikayet olursa ceza alırsınız, değişen IP ile kurtarabilme şansnız da olmaz, çünkü şikayet sonucu açılacak dava ile o yaptığınız tarihteki IP nin size ait olduğu belirlenmiş olacaktır, sonradan modem açıp kapatarak farklı bir IP ile bağlanıyor olsanız da bir şey değişmez.
ancak şu anda hesap kapalı yine de sorun olur mu
Şikayetçi olunursa, elbette sorun olur.
Hesabın şu anda kapalı olması, sizin o kişi adına sahte hesap açıp, o kişiymiş gibi başkalarıyla konuşmuş olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor.
tekrar bişe sormak istiyorum;avukat mısınız siz?ve eğer şikayette bulunursa süreç nasıl işler mahkeme kağıdı mı gelir ya da benim haberim nasıl olur
birşey olmaz arkadaşım facebook böle bilgileri vermiyor...
bilgisi olan yok mu arkadaşlr