Apartman Giriş Merdiven Ortak Alanına Motorsiklet Bırakma
Merhaba ben kısa ve öz sorunumu anlatmak ve yardımlarınızı ve haklarımı bilmek istiyorum
Benim oturmakta olduğum bina 3 katlı ve 2. kat bana ait olup 3 ve 1 kat maliki bir kişidir yönetim ve kurulumuz yok 2 hafta öncesine kadar bir sıkıntımız yok iken 2 haftadır 1. kata taşınan kiracı merdiven boşluğuna motorsikletini park etmekte giriş ve çıkışta rahtsız edici olmaktadır merdiven boşluğunda kiracının kolileri vardır benimde bir bebek arabası ve cocuk bisikleti bulunmakta olup motorsikletini bırakırken bebek arabasını sıkıştırmakta ve ben gün içinde eşyalarımı motorundan dolayı alamamaktayım uyardım kendisini ve hakarete varen tepki aldım ev sahine söyledim ben kullanmıyorum o kullansın demi sen kim oluyorsun sözü ile karşılaştım yasal olarak ne yapabilirim nereye şikayet edip çözüm bulabilirim yardımlarınızı bekliyorum saygılarımla
Cevap: Apartman Giriş Merdiven Ortak Alanına Motorsiklet Bırakma
Apartmanlarda Merdivenlere merdiven boşluklarına Eşya konmaz, konmamalı. Siz bebek arabanızı, diğeride motorsikletini koymamalı. Yani ikinizde ortak yaşam kurallarına uymuyorsunuz.
Cevap: Apartman Giriş Merdiven Ortak Alanına Motorsiklet Bırakma